Cadrele militare în rezervă, din Botoșani, şi-au ales noua conducere

Cadrele militare în rezervă, din Botoșani, şi-au ales noua conducere
În prezenţa prefectului Costică Macaleţi, militarii în rezervă din Botoşani şi-au ales astăzi o nouă conducere în cadrul filialei judeţene a Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere.

Făcând şi un bilanţ al activităţilor din ultimii patru ani, militarii au ţinut, împreună cu invitaţii, un moment de reculegere pentru cei 10 membri care s-au retras între cei drepţi în această perioadă.

Spunându-şi realizările dar şi doleanţele, cadrele pensionate din Armata Română au ţinut să amintească în cadrul bilanţului, că, în ultimii patru ani, nu au avut o comunicare la nivelul aşteptărilor cu instituţia Consiliului Judeţean, dar şi că, în contextul actual, reîntregirea pensiilor cadrelor militare nedreptăţite de anumite acte normative este mai mult decât necesară.

Vă felicit pentru modul în care vă implicaţi în apărarea drepturilor cadrelor militare în rezervă şi ale familiilor acestora. Cu mulţi dintre dumneavoastră am colaborat şi în alte activităţi cum ar fi cele ale Comisiei pentru dialog civic pentru persoanele vârstnice şi vă asigur pe toţi că, în calitate de reprezentant al Guvernului, sunt un partener pentru dumneavoastră. Vă respect şi vă preţuiesc., sunt fragmente din cuvintele adresate în acest context de către prefectul Costică Macaleţi.

Filiala botoşăneană a asociaţiei şi-a ales cei 13 membri ai comitetului de conducere, preşedinte fiind colonelul Aurel Neagu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
258

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
316

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
712

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...