Cadouri pentru un centru de plasament de la Tehnic Asist

Înaintea Crăciunului, copiii şi angajaţii centrului de plasament de la Truşeşti primesc daruri care să le fac viaţa mai uşoară şi să-i facă să uite că sunt "copiii statului".

Un agent economic botoşănean, Tehnic Asist, a avut o iniţiativă lăudabilă, de a oferi Centrului o maşină de tocat carne de mai mari dimensiuni, care va ajuta bucătăresele să gătească mai repede pentru copilaşi. Conducerea societăţii Tehnic Asist a ajuns săptămâna trecută la Truşeşti pentru a oferi darul mult- aşteptat, în condiţiile în care vechea maşină de tocat carne era stricată.

"Este din inox, de aceea este şi destul de grea, şi ne va ajuta mult. Noi suntem cu toţii recunoscători pentru acest cadou şi pentru că descoperim în fiecare zi că sunt oameni cu suflet care se gândesc şi la cei ce nu au parte de acele mici bucurii care să le facă viaţa mai frumoasă", spune Rodica Panţâru, directorul Complexului de Servicii pentru Copilul Aflat în Dificultate Truşeşti.

Tot pentru copiii de la Truşeşti, mai mulţi judecători botoşăneni au dus cadouri, având în vedere că în curând colindele Crăciunului vor răsuna şi în centrul lor.

"Este o tradiţie ca mai mulţi magistraţi botoşăneni să ofere daruri copiilor din centrele de plasament din judeţ", susţine Dan Şlincu, directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...