Cadouri pentru copiii din Truşeşti-FOTO

Cadouri pentru copiii din Truşeşti-FOTO
Continuând seria acţiunilor de caritate, parlamentarele PSD Doina Federovici şi Tamara Ciofu au fost prezente la Truşeşti alături de copiii de la Casa Rurala Decebal. Gestul doamnelor parlamentar s-a dorit pentru cei 56 de copii aflati în plasament un motiv în plus de bucurie: au primit cadouri constând în obiecte de îmbrăcăminte, dulciuri, sucuri şi produse alimentare.

"Ne-am dorit să aducem spiritul sărbătorilor de iarnă şi în acest centrul de plasament. Fiecare copil trebuie să se bucure de minunaţii ani ai copilăriei şi trebuie să fim alături de ei pentru a-i ajuta să treacă peste momentele în care lipsa părinţilor se simte mai pronunţat poate decât în alte ocazii. Cadourile oferite le-au descreţit fruntile iar zâmbetele sincere ne-au umplut sufletele cu o reală bucurie", a declarat senatorul Doina Federovici.

"Sprijinul pe care l-am oferit din suflet acestor copii este unul de normalitate, mai ales în această perioadă a anului, în care fiecare copil trebuie să se bucure de cadouri. Vom continua să fim alături de copiii cu care soarta nu a fost generoasă", a completat deputatul Tamara Ciofu.

Sursa: comunicat de presă












 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
19

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
31

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
157

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...