Ca la școală: Cum a vrut un botoșănean să îi păcălească pe polițiștii din Suceava cu scuza ”l-am uitat acasă!”

Oamenii legii nu s-au lăsat până nu au scos la iveală toate neregulile, de la permisul de conducere până la problemele legate de înmatriculare.

Ca la școală: Cum a vrut un botoșănean să îi păcălească pe polițiștii din Suceava cu scuza ”l-am uitat acasă!”

În noaptea de miercuri spre joi, la ora 01.15, patrula din cadrul Poliției Fălticeni - Biroul Ordine Publică, a oprit pentru control autoturismul condus de către un bărbat din Tudora, județul Botoșani.

Botoșăneanul a prezentat pentru control documentul de identitate personal, precum și certificatul de înmatriculare al autoturismului.

Întrucât acesta a declarat verbal că deține permis de conducere auto categoria B, dar l-a uitat acasă împreună cu asigurarea RCA, s-a procedat la efectuarea de verificări în bazele de date ale Poliției Române, constatându-se că șoferul nu figurează ca fiind posesor al permisului de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul are înmatricularea suspendată din cauza netranscrierii la termen și nu este emisă nicio poliță de asigurare RCA.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest de către lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

De asemenea, conducătorului auto i s-a reținut certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale autoturismului, fiind sancționat contravențional.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănenii din Spania vor putea primi dublă cetățenie!

Sâmbătă, 2 Martie 2024
130

Acordarea dublei cetățenii pentru românii care trăiesc în Spania va deveni realitate „în curând”, susține premierul Marcel Ciolacu, în urma unei înt...

ÎPS Teofan vine la Botoșani pentru a boteza cel de-al cincilea copil al unui preot din județ!

Sâmbătă, 2 Martie 2024
1108

Înaltpreasfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, va fi prezent duminică, 3 martie, în județul Botoșani.ÎPS Teofan va sluji Sfânta Liturghie la Biserica &...

Luni începe simularea examenului de Bacalaureat. Participă peste 146.000 de elevi din întreaga țară!

Sâmbătă, 2 Martie 2024
99

Elevii de clasa a XII-a și a XIII-a seral încep luni simularea examenului de Bacalaureat. Simularea se va organiza în peste 1.320 de unități de învățământ și va implica ...