Ca în fiecare an, copiii români se află printre primii născuţi în multe oraşe din Italia

Ca în fiecare an, copiii români se află printre primii născuţi în multe oraşe din Italia

 Viceprimarul Luigi Nieri si Adina Carmen, mamica lui Tommaso  

Ca în fiecare an, copiii români se află printre primii născuţi în multe oraşe din Italia. La Roma, primul băiat născut în 2015, la scurt timp după miezul nopţii, se numeşte Tommaso şi s-a născut la spitalul Cristo Re din Roma. S-a născut prin naştere naturală cu o greutate de 3.140 de grame, făcându-i fericiţi pe părinţii săi Liviu şi Adina Carmen, anunţă gazetaromaneasca.com, citand Corriere della Sera.

Părinţii au fost vizitaţi la spital chiar de viceprimarul Romei, Luigi Nieri, care a ţinut să îi felicite în numele administraţiei oraşului.

La Ivrea, în provincia Torino, primul născut din 2015 este Magdalena, care s-a născut la 17.58 pe 1 ianuarie. Fetiţa cântărea 2.720 grame şi i-a făcut fericiţi pe părinţii Ancuţa şi Vasile Craciun, rezidenţi la Borgiallo, scrie La Sentinella.

Mulţi dintre copiii născuţi în 2014 au fost români. La Torino, scrie La Stampa, ultimul născut din 2014 a fost o fetiţă pe nume Virginia, născută la Spitalul Sant’Anna, fiica lui Doina şi Andrei, de 28 şi 27 de ani, rezidenţi la Torino.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
65

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
172

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
126

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...