Butoi cu pulbere în PNL Botoşani din cauza listelor pentru parlamentare!

Butoi cu pulbere în PNL Botoşani din cauza listelor pentru parlamentare!
Neaprobarea de către Biroul Politic Naţional a listelor votate la Botoşani pentru alegerile parlamentare din decembrie a stârnit revoltă în rândul mai multor membri ai organizaţiei locale.

Aceştia au început să strângă semnături pentru o plângere prealabilă şi, potrivit unor surse, ar pleca şi la Bucureşti pentru a protesta în faţa sediului central al partidului.

Liberalii care au semnat cer respectarea listei votată în urmă cu trei săptămâni de cei aproape 500 de delegaţi prezenţi la Consiliul de Coordonare al PNL.

Biroul Politic Naţional al PNL a amânat pentru ziua de luni luarea unei decizii privind listele de la Botoşani pentru alegerile parlamentare. Surse din interiorul partidului susţin că s-a luat în calcul inclusiv introducerea pe liste a unui candidat din alt judeţ, vorbindu-se de fostul ministru al mediului, Sulfina Barbu.

În cazul în care acest lucru s-ar întâmpla şi nu se va respecta lista votată de Consiliul de Coordonare Judeţean, preşedintele organizaţiei judeţene, Cătălin Flutur, a anunţat că îşi va da demisia de la conducerea filialei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
170

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
331

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
76

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...