Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, la Botosani

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, la Botosani
În data de 26 septembrie 2014 Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Muncă Botoşani organizează « Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi », acţiune care se va desfaşura simultan în toată ţara.

În municipiul Botoşani, « Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi » va avea loc începând cu ora 09.00 , în sediul Sălii Polivalente « Elisabeta Lipa » - Bulevardul Mihai Eminescu nr.15 A. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani adresează o invitaţie tuturor agentilor economici la “Bursa locurilor de munca pentru absolventi una dintre cele mai importante acţiuni implementate la nivel judetean şi naţional .

Acest eveniment se înscrie în tradiţia activităţilor la nivel naţional şi se adresează atât angajatorilor cu interes în recrutarea de personal, căt şi absolvenţilor diferitelor forme de învatamănt, interesaţi în ocuparea unui loc de muncă în cele mai diverse meserii.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurente loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt .

Agenţii economici interesaţi să participe la bursă sunt asteptaţi să ne contacteze la telefon 0231/536791 sau pe adresa de e-mail ajofm@bt.anofm.ro, în vederea depunerii situaţiei locurilor de muncă vacante şi rezervarea standurilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
591

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
73

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
82

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...