Bunurile unei cunoscute firme din Botoşani, scoase la vânzare!

Bunurile unei cunoscute firme din Botoşani, scoase la vânzare!
Bunurile mobiliare şi imobiliare ale unei cunoscute firme din Botoşani, aflată în faliment, au fost scoase la vânzare de lichidatorul judiciar.

Lichidatorul vinde mai multe spaţii comerciale şi o maşină care aparţin firmei Panda Import Export SRL.

Este vorba de trei spaţii comerciale, aflate în Parcul Tineretului, al căror preţ de vânzare se ridică la aproape 140.000 de lei şi o autoutilitară Mercedes Benz care se vinde cu 13.806 lei.

Vânzarea prin licitaţie a bunurilor va avea loc în data de 6 martie, la sediul lichidatorului.

Societatea Panda Import Export a fost înfiinţată în anul 1991 şi a avut ca profil de activitate comercializarea unei game largi de bauturi alcoolice, produse alimentare, cafea, vinuri si bere.
 
Potrivit ultimului bilanţ depus la Finanţe, în anul 2012, societatea avea datorii de 2.588.580 lei.

Vezi AICI bunurile scoase la vânzare!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
22

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
126

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
161

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...