Bunurile HSR cumpărate de Primărie, obiecte de decor. "Cei care sunt în măsură poate vor face cercetări mai profunde"

Bunurile HSR cumpărate de Primărie, obiecte de decor. "Cei care sunt în măsură poate vor face cercetări mai profunde"
După aproape jumătate de an de când municipalitatea a cumpărat bunurile care au aparţinut societăţii Hi Speed Recovery acestea încă nu sunt exploatate.

Reprezentanţii Primăriei au lansat abia acum spre dezbatere publică  regulamentul de administrare şi organizare a parcărilor de pe raza municipiului Botoşani, dar va trebui adoptată şi o Hotărâre de Consiliu Local, fiind greu de crezut că bunurile HSR vor mai fi folosite anul acesta.

Unii consilieri locali consideră că această achiziţie făcută de Primărie este una care a prejudiciat bugetul local.

“Eu unul nu înţeleg de ce am cumpărat acele utilaje, la nişte preţuri exorbitante. Am fost printre cei mai vehemenţi consilieri şi m-am împotrivit acestei achiziţii, nu am fost de acord. Nutresc speranţa că cei care sunt în măsură să facă nişte cercetări mai profunde o vor face şi vor imputa celor care trebuie toate aceste sume cheltuite în zadar şi derizoriu", a spus consilierul local Eugen Ţurcanu.

Primăria a cumpărat de la HSR 11 parcometre, pe care a dat 26.950 de euro, o maşină de ridicat pentru care a plătit 15.400 de euro, indicatoare şi semne de blocat în valoare de 5.800 de euro. Suma totală plătită de municipalitate pentru aceste bunuri este de 48.150 de euro, fără TVA. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
332

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
470

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
595

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...