Buhaianu: "Sper sa nu il vedem pe domnul Oprisanu plangand in hohote!"

Buhaianu: "Sper sa nu il vedem pe domnul Oprisanu plangand in hohote!"
Deputatul Catalin Buhaianu sustine ca este inca devreme pentru a se face nominalizari in vederea alegerilor din 2012. Intrebat daca PDL il va sustine pe Mihai Tabuleac pentru un nou mandat de presedinte al Consiliului Judetean, Buhaianu a actualul sef al CJ pleaca in cursa din pozitia de favorit. 

"Domnul Tabuleac este presedintele Consiliului Judetean in functie si clar, din postura sa de actual presedinte, pleaca drept favorit in obtinerea unui nou mandat, din punctul meu de vedere, insa se va vedea ce va decide partidul. Sunt optiunile noatre personale, dar cu sustinerea partidului", a spus deputatul Catalin Buhaianu.

Vizavi de cele spuse de deputatul democrat-liberal, Mihai Tabuleac a facut o precizare scurta: "Imi face placere sa constat ca exista si asemenea atitudini in randul colegilor mei".

Cat priveste candidaturile anuntate deja de unii lideri locali ai USL, pentru Primaria Botosani si Consiliul Judetean, Catalin Buhaianu a mentionat: "Fiecare partid are sansa lui si candidatii sai si functie de ceea ce vor prezenta in campania electorala, programul cu care vor veni in fata cetatenilor sa ii convinga, vor obtine voturile respective. Sper sa nu ajungem sa il vedem pe domnul Oprisanu plangand in hohote si pe domnul Turcanu numarandu-si voturile pe care considera domnia sa ca trebuie sa vina la partid".
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
84

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
601

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
409

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...