Buhaianu: "Nu am sa accept niciodata ca unul ca Macaleti, ca Razvan Rotaru, sa ne reprezinte pe noi in Consiliul Local!"

Buhaianu: "Nu am sa accept niciodata ca unul ca Macaleti, ca Razvan Rotaru, sa ne reprezinte pe noi in Consiliul Local!"

 CATALIN BUHAIANU  

Buhaianu: "Voi face tot ce imi sta in putere pentru a contribui la plusul de imagine al partidului si la cel financiar, daca e nevoie, pentru ca organizatia municipala sa fie ceea ce isi doreste fiecare membru".

In timpul discursului din timpul sedintei de alegeri a structurii de conducere din cadrul organizatiei municipale a PD-L Botosani, Catalin Buhaianu a lansat o serie de atacuri la adresa social-democratilor.

Cei vizati au fost deputatul Costica Macaleti si presedintele organizatiei de tineret a PSD, Razvan Rotaru. Catalin Buhaianu sustine ca nu va accepta niciodata ca cei doi sa ajunga la conducerea Primariei Botosani.

"Eu cred ca prin ceea ce se intampla in Botosani, prin maniera in care se administreaza municipiul Botosani, prin maniera in care lucreaza consilierii municipali si cum isi aduc aportul la activitatea municipiului, sunt suficiente argumente sa cred ca si in 2012 vom castiga Primaria Botosani. Si nu numai atat. Vom castiga si majoritatea in Consiliul Local, mai hotarati si mai motivati. Mai hotarati pentru ca avem nevoie sa continuam proiectele incepute si mai motivati prin considerentul ca nu am sa accept niciodata ca unul ca Macaleti, ca Razvan Rotaru sau alti membri de baza ai opozitiei sa ne reprezinte pe noi in Consiliul Local. Voi face tot ce imi sta in putere pentru a contribui la plusul de imagine al partidului si la cel financiar, daca e nevoie, pentru ca organizatia municipala sa fie ceea ce isi doreste fiecare membru. Perla coroanei, daca o putem numi asa simbolic, este organizatia municipala", a spus Catalin Buhaianu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
255

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
314

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
708

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...