Buhaianu a castigat in fata lui Contac!

Buhaianu a castigat in fata lui Contac!

 Catalin Buhaianu  

Ultima lupta politica dintre PSD si PD-L s-a finalizat! Avantaj: PD-L. Chiar daca in prelungiri!

Constantin Contac si Catalin Buhaianu s-au confruntat in instanta, dupa ce Buhaianu l-a dat in judecata pe actualul vicepresedinte CJ pentru injurii aduse in cadrul unei emisiuni pe un post de televiziune local. Initial, Buhaianu nu a avut castig de cauza, insa a iesit victorios la recurs.

Vicepresedintele Consiliului Judetean trebuie acum sa ii dea lui Catalin Buhaianu 5.000 de lei, la care se mai adauga cheltuieli de judecata in valoare de 2.000 de lei. Buhaianu anunta ca abia asteapta sa faca bucurii unor copii de la un centru de plasament din municipiul Botosani, de indata ce va intra in posesia banilor.

Chiar astazi am primit decizia la recursul pe care l-am facut, in procesul intentat domnului Constantin Contac, cu privire la prejudiciul de imagine pe care mi l-a creat prin injuriile aduse in cadrul unei emisiuni pe un post de televiziune locala. In prima faza am pierdut procesul, dar in recurs am avut castig de cauza, decizia fiind definitiva si irevocabila. Acest lucru demonstreaza ca argumentele aduse de domnul Contac nu au stat in picioare, dat fiind faptul ca decupaje din ziare in format electronic si tot felul de minciuni nu tin in fata legii, a declarat Catalin Buhaianu.

Valoarea daunelor este de 5000 de lei noi la care se adauga cheltuielile de judecata in valoare de 2000 de lei. Banii ii voi folosi pentru a face un cadou unei case de copii. In plus, vreau sa suplimentez bugetul si sa ofer cate un cadou batranilor ce locuiesc intr-un azil, pentru ca si acestia merita atentia noastra, completeaza Buhaianu.

De partea cealalta, Constantin Contac a precizat ca va plati daunele, daca instanta a hotarat in acest fel.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
746

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
242

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
198

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...