Bugetul local a fost rectificat. Vezi unde se duc banii

Bugetul local a fost rectificat. Vezi unde se duc banii
Consilierii locali s-au reunit, vineri, in sedinta de indata pentru a rectifica pozitiv bugetul local, cu suma de 3,6 milioane de lei.

Aceasta rectificare a fost facuta intrucat s-au incasat sume in conturile bugetului local pentru proiectele cu finantare europeana nerambursabila care se deruleaza prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, precum si finantate din FEN postaderare.

Valoarea totala a subventiilor primite in vederea sustinerii proiectelor finantate din FEN postaderare este de 681.000 de lei, iar sumele primite de la Uniunea Europeana, in contul platilor efectuate, se ridica la 2,9 milioane de lei.

Banii vor ajunge la constructorii care au lucrat in cadrul proiectului privind reabilitarea si modernizarea strazilor din inelul principal de circulatie din municipiul Botosani si la cei care au lucrat la pietonale si la iluminatul arhitectural.

"O parte din fonduri se va duce pe proiectul de asfaltare, o parte pentru studiile tehnice pentru reabilitarea termica a blocurilor. Ca sa ajungem in faza de implementare, avem nevoie de proiectul tehnic pentru reabilitarea termica si suntem in faza in care realizam proiectele tehnice si auditul energetic pentru acest pachet de masuri, urmand ca ulterior sa intervenim in faza de implementare", a precizat primarul Ovidiu Portariuc.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
216

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
381

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
526

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...