Bucuriile unui fost si viitor prefect: Relatia cu presa din Botosani si apropierea de familie!

Bucuriile unui fost si viitor prefect: Relatia cu presa din Botosani si apropierea de familie!

CRISTIAN ROMAN
www.jurnalulbtd.ro

"Ma bucur ca ma intorc la Botosani! Am fost inspector guvernamental si stiu cum pot sa ajut judetul. Sunt bucuros ca imi voi relua relatia cu presa din Botosani si, nu in ultimul rand, voi fi alaturi de familia mea", a declarat astazi Cristian Roman. 

Dupa cum v-am mai informat, Cristian Roman este noul prefect de Botosani desemnat de Guvern. El il va inlocui pe liberalul Gheorghe Sorescu.

Cristian Roman este inalt functionar public si a fost nominalizat de PD-L, filiala Botosani, alaturi de Viorel Alexandru, Mihai Luca si Radu Dragus. 
 
Cristian Roman va reveni pe scaunul de prefect, cel mai probabil, la inceputul saptamanii viitoare, dupa ce mai bine de un an a activat ca secretar secretar general adjunct al Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA).
 

Am inteles ca domnul ministru a facut anunturile de rigoare. Conform legii, hotararea se aplica de la data publicarii in Monitorul Oficial. Vom vedea daca este nevoie de concurs, daca va fi nevoie de o instalare, pentru ca decizia a avut la baza principiul mobilitatii inaltilor functionari publici, deci  juramantul este depus. Am capatat, in aceasta perioada de un an si jumatate, o experienta fantastica. Am creat la Bucuresti un sistem de relatii pe care vreau sa-l pun in folosul cetateanului si al Botosaniului, a declarat Cristian Roman. 


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
113

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...

Mailat, eroul de pe Municipal: ”Știu cât muncesc și cât de mult îmi doresc să salvez echipa de la retrogradare!”

astăzi, 10:14
193

Meciul a fost marcat de autogolul lui Gabriel de Moura în minutul 13, care a deschis scorul în favoarea echipei moldovene.În timp ce pentru Dinamo, Astrit Slemani a reușit să e...

Triumf botoșănean în Polonia: Trofeul festivalului și Premiul pentru cea mai bună actriță! (Foto)

astăzi, 09:54
99

Teatrul Pentru Copii și Tineret „Vasilache” (Studioul de Teatru pentru Tineret) a participat în această perioadă la Festivalul Internațional de Teatru Sitfy Polonia.Aflat la ...