Bucureşti: Accident de tramvai cu peste 25 de răniţi

Bucureşti: Accident de tramvai cu peste 25 de răniţi
Accident grav de tramvai în Bucureşti. Patru tramvaie s-au ciocnit în Pasajul Lujerului. Mai mult de 25 de persoane sunt rănite, potrivit primelor estimări, trei persoane fiind foarte grav rănite. Circulaţia a fost întreruptă pe linia tramvaiului 41, relateaza rtv.net.

Accidentul s-a petrecut atunci când un tramvai a deraiat în Pasajul Lujerului şi, potrivit primarului sectorului 6, Cristian Poteraş, aflat la faţa locului,  alte tramvaie au venit din spatele său, moment în care s-au ciocnit.

Accidentul a avut loc în jurul orei 7.30 dimineaţa. Un tramvai a avut o defecţiune tehnică, vatmanul a încercat să îl repare şi alte trei tramvaie s-au ciocnit de el.

Mai multe ambulanţe ISU se află acolo şi primele estimări au identificat cel putin 25 de răniţi până la această oră, a confirmat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU pentru Realitatea TV.

Există, conform medicului Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD, trei persoane cu traumatisme cranio-cerebrale, dar şi aproximativ alte 25 de persoane  care au suferit fracturi şi diferite alte traumatisme. Şi un copil a fost rănit, acesta fiind trimis, împreună cu mama sa, la Spitalul Floreasca.

În cele patru tramvaie se aflau câteva sute de persoane, multe dintre ele suferind atacuri de panică în urma accidentului, pasagerii ajutându-se unii pe ceilalţi pentru a ieşi din tramvaie.

Răniţii au fost trimişi la Spitalele Floreasca, Universitar şi Elias.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

Miercuri, 8 Mai 2024
110

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

Miercuri, 8 Mai 2024
117

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

Miercuri, 8 Mai 2024
164

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...