Branduri de care suntem mandri si ne dorim sa reziste inca 25 de ani! VEZI ce firmă din Botoşani apare pe hartă!

In timp ce unele grupuri s-au inchis si au disparut definitiv din memoria romanilor, aceste companii au reusit sa faca fata schimbarilor economice. In plus, unele dintre ele fac istorie de dinainte de Revolutie, iar altele, mai tinere, au crescut si s-au impus pe piata cu miscari rapide catre profit. Acestea sunt doar cateva dintre brandurile de care suntem mandri si care ne dorim sa reziste inca 25 de ani.

Suntem mandri de aceste branduri si ne dorim ca ele sa reziste si peste 25 de ani pentru ca:

1. Alba - Apulum
Apulum este cel mai mare producator de ceramica din Romania, care asigura 8.000 de tone pe an.

2. Arad - Astra Vagoane
Astra Vagoane Arad, fondata in 1891, este cel mai mare producator de vagoane de marfa si boghiuri din Europa.

3. Arges - Dacia
Dacia este cel mai mare producator de automobile din tara, iar din 1999 apartine grupului francez Renault, ceea ce a ajutat la promovarea Romaniei in lume. Dacia este una dintre companiile motor in Romania, aflata in top 10 cele mai valoroase din tara.

4. Bacau - Dedeman
Dedeman a fost infiintata in 1992 in Bacau de doi romani si a devenit este cea mai mare companie de bricolaj in Romania. In 2013, Dedeman a ajuns la o cifra de afaceri de 606 milioane de euro si 6.700 de angajati, in crestere substantiala an de an.

5. Bihor - Leonardo
Leonardo a deschis primul magazin in 1994 la Oradea si a devenit lider de piata in comertul en detail cu incaltaminte din Romania.

6. Bistrita-Nasaud - Rombat
Rombat, infiintata in 1980, este lider pe piata de baterii auto inca din 1997 si detine o cota de piata de 55%, fara livrarile catre Dacia.

7. Botosani - Elsaco Electronic
Specializata din 1994 in sisteme de masura, instalatii sanitare si termice, sisteme software pentru facturarea si managementul utilitatilor, consultanta energetica etc., Elsaco Electronic este acum unul dintre principalii jucatori pe aceasta piata, cu o cifra de afaceri de peste 51 milioane de euro in 2012.




Citeste materialul complet pe wall-street.ro

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor de la Rutieră a lăsat zeci de șoferi fără permis!

astăzi, 20:35

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 1.000 de persoane, au fost aplicate 570 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 90.000 de lei și au fost reț...

Razie a polițiștilor în muncipiul Botoșani: Zeci de forțe de ordine au împărțit sancțiuni!

astăzi, 19:40

În noaptea de 12 spre 13 octombrie 2024, intervalul orar 18:00-02:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei de ordine publică, investigații criminale...

Focarele de pestă porcină dintr-o localitate din Botoșani dau bătăi de cap sucevenilor!

astăzi, 18:43

Doctorul Sorin Mihai Voloșeniuc, directorul executiv al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Suceava, a subliniat că la Verești „este ce mai mare investiți...