BOUTIQUE CARITABIL la Estuar - Participa si tu!

BOUTIQUE CARITABIL la Estuar - Participa si tu!
Fundaţia Estuar - Filiala Botoşani anunţă organizarea unui BOUTIQUE CARITABIL, cu ocazia zilei de 10 octombrie, Ziua Internaţională a Sănătăţii Mintale.

În cadrul acestui eveniment sunteţi invitaţi să participaţi la activităţile desfăşurate în Centrul Filialei Botoşani în ziua de 10  octombrie 2011.

De ce Boutique? Pentru că facem schimb de cadouri: donăm obiecte din casă şi nu numai, le aranjăm frumos, după nuanțe și gusturi ca să le vindem de Crăciun la prețuri modice.

De ce Caritabil? Pentru că toate fondurile obținute din vânzarea produselor vor fi direcționate către adulţii cu probleme de sănătate mintală din cadrul centrului filialei.

De ce la centrul Estuar? Pentru a ne cunoaşte şi pentru a vedea ce lucruri minunate facem în atelierele lucrative.

Donează un lucru/obiect pe care nu-l mai utilizezi, cumpără un cadou pentru cineva drag sau chiar pentru tine. Gesturile tale vor avea un triplă utilitate: ecologică - prin practica de reutilizare a produselor, socială - prin donaţia pe care o faci, şi economică - prin cumpărăturile tale solidare.

Donaţiile pot fi aduse la Fundaţia Estuar- Filiala Botoşani, str. Furtunii nr.2 (din str. Petru Rareş) luni 10 octombrie 2011 între orele 11 si 17.
 
Fundaţia Estuar a fost fondată în septembrie 1993, misiunea acesteia fiind oferirea de opţiuni sociale şi alternative adulţilor cu probleme de sănătate mintală, pentru reintegrarea acestora în comunitate.
 
Fundaţia Estuar- Filiala Botoşani
Pentru informatii suplimentare: Tel. 0753088674, 0231530254.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
24

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
15

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
61

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...