Botosaniul sub zapezi, Minca in Parlament: "Moldovencele mă iubesc aşa cum sunt. Şi moldovenii mă iubesc"

Botosaniul sub zapezi, Minca in Parlament: "Moldovencele mă iubesc aşa cum sunt. Şi moldovenii mă iubesc"
Forfota mare in Parlament, luni, unde noii deputaţi s-au prezentat pentru formalităţile de preluare a mandatului, au făcut fotografii, s-au înscris pentru cazare, au luat cartelele de vot, au depus declaraţii de avere.

Aceştia au trebuit să treacă pe la mai multe birouri pentru a-şi depune declaraţiile de avere, de interese, de colaborare sau necolaborare cu fosta securitate, pentru a face fotografii pentru legitimaţiile de parlamentar, dar şi pentru site-ul Camerei Deputaţilor, pentru a-şi lua cartelele de vot, pentru a-şi depune CV-ul şi fişele personale. În privinţa cazării, mulţi au optat pentru hotel.
 
"Botoşaniul va urca pe o treaptă superioară"
 
"Cred că din 2010 trebuia să fiu aici, în Parlament, pentru că îmi meritam mandatul", a declarat ziariştilor şi fosta şefă a Loteriei Liliana Mincă, acum proaspăt deputat PPDD de Botosani.
 
"Nu cred că contează cum arăt în poză. Moldovencele mă iubesc aşa cum sunt. Şi moldovenii mă iubesc", a spus Mincă, referindu-se la faptul că este deputat de Botoşani. Ea a dezvăluit că prima lege pe care vrea să o promoveze este cea privind confiscarea averilor ilicite şi a susţinut că în mandatul ei "Botoşaniul va urca pe o treaptă superioară".

De zile bune, judetul Botosani este izolat de restul tarii, mii de oameni suferind din cauza nametilor, in special savinenii, carora Liliana Minca le promitea, in campania electorala, tot sprijinul ei!
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
35

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
217

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
504

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...