Botoșaniul e pe listă: Unde sunt amplasate punctele de lucru ale firmei care a provocat explozia de la Crevedia

Fiul primarului Ion Doldurea a ajuns să controleze afacerile cu gaz lichefiat, firme cu zeci de puncte de lucru fiind deschise în mai multe județe, printre care și Botoșani.

Botoșaniul e pe listă: Unde sunt amplasate punctele de lucru ale firmei care a provocat explozia de la Crevedia

   Foto: Republica.ro

Apar noi date despre Ionuț-Daniel Doldurea, fiul primarului PSD din Caracal, cel care deține depozitul de gaz lichefiat care a explodat în localitatea Crevedia și care continua să funcționeze deși activitatea era sistată în acte încă din 2020.

Flagas SRL, firma deținută de Ionuț-Daniel Doldurea și Cosmin Ionuț Stinga ar fi deschis în zona Moldovei, începând cu 2019, cinci puncte de lucru în Iași, unul în Bârlad și un altul în Botoșani.

Defapt.ro a dezvăluit în exclusivitate că firma Flagas, controlată de milionarul Ionuț Daniel Doldurea, are 27 de puncte de lucru declarate, plus sediul social din Caracal și sediul secundar din Botoșani. La adresa sediului social se face comerț cu ridicata al combustibililor, iar la cel secundar, comerț cu amănuntul al carburanților.

Este vorba despre firma care controla stația GPL Crevedia care a explodat sâmbătă. În urma deflagrației, doi soți au murit, iar peste 50 de persoane au fost rănite.

Doldurea (44 ani) deține 51% din acțiunile firmei, iar Stinga (36 ani) 49%. Ambii sunt administratori ai Flagas SRL.

Cei doi mai detin o companie specializată în comercializarea combustibililor - Criana Gas - care are 8 puncte de lucru în partea de sud a țării (Giurgiu, Dâmbovița, Ilfov, Buzău) și unul la Suceava.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

Saturday, 5 October 2024

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

Saturday, 5 October 2024

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

Saturday, 5 October 2024

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...