BOTOŞANI: Vezi câte posturi complete şi incomplete sunt în învăţământ!

BOTOŞANI: Vezi câte posturi complete şi incomplete sunt în învăţământ!
  Începând de miercuri şi până în data de 19 mai au loc înscrierile, la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, pentru concursul de titularizare, în vedere ocupării posturilor/catedrelor vacante/rezervate din unităţile de învăţământ de la nivelul judeţului Botoşani.

 Potrivit inspectorului general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Mihaela Huncă, la nivelul judeţului sunt 864 de posturi complete şi incomplete dintre care 513 sunt sunt posturi catedre complete.

“Iniţial, când s-a început activitatea de mobilitate a cadrelor didactice am avut aproximativ 1.237 de posturi. De la o etapă la alta lista actualizează în funcţie de ce s-a petrecut în etapa precedentă", a spus Mihaela Huncă.

În perioada 19-21 mai se vor verifica şi aviza dosarele candidaţilor de către comisia de organizare şi desfăşurare a concursului.

Validarea dosarului şi a înscrierii prin semnătură va avea loc în perioada 21-23 mai.  În perioada 26 mai-27 iunie se vor desfăşura inspecţiile speciale la clasă şi probele practice sau orale pentru diversele discipline, urmând ca pe 21 iulie să se desfăşoare proba scrisă.

Lista cu posturile se va afişa în cursul zilei de astăzi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
622

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
310

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
85

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...