BOTOSANI: Vezi cate cadre didactice s-au inscris la concursul de titularizare!

Etapa de inscriere la concursul de titularizare din acest an s-a incheiat luni.

Potrivit datelor furnizate de Dragos Cristea, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean, la nivelul judetului Botosani s-au inscris la concurs un numar de 702 cadre didactice.

Validarea dosarelor de catre comisia de validare va avea loc in perioada 21-23 mai, iar pentru absolventii promotiei 2014 in perioada 14-16 iulie.

Inspectiile la clase se vor desfasura in perioada 26 mai-27 iunie, proba scrisa a concursului de titularizare fiind programata pentru data de 21 iulie, la Colegiul National Mihai Eminescu.

La nivelul unitatilor de invatamant din judetul Botosani sunt peste 800 de posture vacante.

Numarul cadrelor didactice inscrise in acest an la concursul de titularizare, in Botosani, este mai mic decat in anul precedent, cand au fost peste 900 de candidati.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Diplomă de Vrednicie pentru botoșăneanul care salvează inimi: ”Este o onoare care ne amintește de misiunea noastră profundă” (Foto)

astăzi, 10:48

Vlad Plăcintă a primit, din partea Înalt Prea Sfinției Sale Teofan, Mitropolit al Moldovei și Bucovinei, Diploma de Vrednicie pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul ...

Razii de amploare, noaptea trecută, în Botoșani. Peste 50 de sancțiuni, un șofer drogat a fost scos din trafic! (Foto)

astăzi, 10:26

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, cu sprijinul celor de investigații criminale, a polițiștilor rutieri, a celor din cadrul subunităților de poliție și a jandarmilor și po...

Tânără amenințată cu moartea, botoșănean ridicat de polițiști și băgat în arest! (Video)

astăzi, 09:59

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 41 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul ...