BOTOSANI: Vara linistita pentru sefii de deconcentrate democrat-liberali!

Evaluarea directorilor democrat-liberali aflati la conducerea deconcentratelor este o problema interna a partidului! Asta spune presedintele PDL Botosani, Catalin Flutur precizand ca aceasta evaluare abia a inceput si ca nu exista vreun termen pana la care trebuie finalizata. Desi, initial, evaluarea trebuia facuta in luna august, Catalin Flutur spune ca a fost perioada de vara, a concediilor, si din acest motiv evaluarea a inceput abia acum.

"Evaluarea acestor directori  este facuta intr-un cadru intern si noi putem eventual sa vorbim de o retragere a unui sprijin politic, dar nu putem sa avem o imixtiune in ceea ce priveste angajarea acestor persoane, pentru ca sunt angajati in urma unui concurs, sunt functionari publici. Este o problema a noastra, interna", a spus Catalin Flutur, presedintele organizatiei judetene a PDL Botosani.

Flutur sustine ca aceasta evaluare nu are legatura cu recentele schimbari din randul directorilor unitatilor de invatamant.

"Sunt etape in invatamantul romanesc si in invatamantul botosanean, implicit, cand la o parte le expira delegatiile, concursurile, cand o parte dintre cei care au fost testati au obtinut calificative care nu mai concorda cu statutul de director, cand sunt o serie care isi dau demisia si mai mult decat atat, nu cred ca rezultatele din ultima vreme, palpabile, din invatamantul romanesc, putem sa o luam de la Bacaluareat si pana la testarea profesorilor care iau 3 sau nu stiu cat, si sa spunem ca a fost un management extraordinar in invatamantul romanesc si ca nimic nu trebuie schimbat", a adaugat presedintele PDL Botosani. 

Sucevenii s-au grabit sa isi evalueze colegii!

La Suceava, in schimb, democrat-liberalii s-au miscat ceva mai repede, presa relatand ca cinci şefi de instituţii deconcentrate din judeţul vecin ar trebui să fie înlocuiţi, după ce comisia din PDL Suceava care a analizat activitatea şefilor instituţiilor din judeţ a constatat că aceştia nu pun în aplicare corespunzător programul de guvernare.

Potrivit unor surse din PDL Suceava, sunt vizaţi doi directori de instituţii deconcentrate şi trei directori adjuncţi a căror prestaţie în funcţiile de conducere nu mulţumeşte organizaţia judeţeană a partidului de guvernământ. Evaluarea conducerilor instituţiilor din judeţ a fost făcută de o comisie din PDL Suceava şi a început la sfârşitul lunii iunie.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Reacția lui Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost „întoarsă” de Botoșani. Ce a spus despre incidentul din tribune!

astăzi, 12:15

În urma acestui rezultat, Dinamo se află pe locul trei în clasament, cu 17 puncte. De cealaltă parte, Botoșani a rămas tot penultima, cu 8 puncte. Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fo...

Pelerinaj cu preoți și preotese la mănăstirile din județele Neamț, Botoșani și Suceava!

astăzi, 11:24

La inițiativa părintelui protopop Valentin Tofan, în Protopopiatul Piatra Neamț s-a organizat în perioada 23-25 septembrie, un pelerinaj cu preoții protoieriei și familiile lor, intit...

Cod portocaliu de vreme severă în județul Botoșani, anunțul meteorologilor!

astăzi, 10:16

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod portocaliu de vreme severă valabil de duminică, 29 septembrie, până luni, 30 septembrie, ora 10:00. Zonele afectate sunt Mold...