Botoșani: Vânzătoare lovită în față de o clientă supărată pe automatul de cafea!

Sâmbătă, 10 mai, în jurul orei 08.30, lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani au fost solicitaţi să intervină la un magazin de pe strada Împărat Traian din municipiul Botoşani, unde o persoană a sesizat producerea unei altercaţii între vânzătoare şi o clientă.

Un echipaj de jandarmi s-a deplasat în cel mai scurt timp şi a constatat că cele sesizate se confirmă, la magazin fiind identificată o femeie în vârstă de 34 de ani, din municipiul Botoşani, care a lovit-o pe vânzătoare.

Agresoarea a vrut să cumpere o cafea de la un automat aflat în incinta magazinului, dar, după ce a introdus banii, nu a mai primit produsul selectat. Din acest motiv a luat-o la rost pe vânzătoare şi, într-un moment de neatenţie a acesteia, când era ocupată să servească un alt client, a lovit-o cu pumnul în bărbie.

Jandarmii au condus-o la sediul inspectoratului, unde i-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe, conform art.193 din Codul Penal.

Actele de sesizare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, în vederea soluţionării, inforeaza un comunicat al IJJ Botoșani.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

astăzi, 20:00

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

astăzi, 19:20

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...

Ziua Internațională a Educației, sărbătorită de preșcolarii unei grădinițe din Botoșani! (foto)

astăzi, 18:40

Activitățile desfășurate au fost  variate și atractive, cu teme specifice: „Împreună pentru educație”, „La mulți ani, dragi educatoare!”, „Grădinița-...