Botosani, sub cod galben pana vineri. Cod Portocaliu pentru 11 judete!

Meteorologii au emis, joi, un cod portocaliu de ploi si vijelii, valabil pentru 11 judete din sud-estul tarii si municipiul Bucuresti. Avertizarea este valabila de joi, de la ora 18:00, pana vineri dimineata la ora 06:00, potrivit INHMH.

In judetele Prahova, Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi, Ilfov (inclusiv Municipiul Bucuresti), Galati, Vrancea si zona de munte a judetelor Suceava, Neamt si Bacau, pe arii extinse se vor cumula cantitati de apa de peste 50 l/mp.

In estul si sud-estul tarii, precum si in toate zonele deluroase si montane, instabilitatea atmosferica se va mentine accentuata si se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat caderi de grindina.

Meteorologii precizeaza ca atentionarea cod galben de furtuna, emisa anterior, se mentine pana vineri dimineata, la ora 09:00.

Cantitatile de apa vor depasi pe arii extinse 25 l/mp si izolat 60 - 70 l/mp, de la ora 15:00, pana joi, la ora 12:00, transmit meteorologii.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bicicliștii botoșăneni luați în vizor de polițiști, au fost sau nu ,,cuminți” în trafic!

astăzi, 12:37

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu subunitățile de profil au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere care au drept cauze generatoare ab...

La mulți ani! Ierarhul plecat din Știubienii Botoșanilor împlinește astăzi 64 de ani!

astăzi, 12:11

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal, împlinește astăzi, 28 octombrie, vârsta de 64 de ani.  Născut pe 28 octombrie 1960, în Ştiubieni...

Bărbat din Botoșani depistat băut la volan,ce alcoolemie avea șoferul!

astăzi, 12:00

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au oprit pentru control, pe o strada din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din aceeași localitate. &I...