BOTOSANI: "Depozit" de lactate intr-o Dacie rablagita! FOTO

BOTOSANI: "Depozit" de lactate intr-o Dacie rablagita! FOTO
Scene incredibile in apropierea Pietei Mari, din municipiul Botosani. Un autoturism Dacia, numai bun de dus la dezmembrari (are si toate cauciucurile dezumflate), este de cateva luni depozit pentru produse lactate. Aceasta se intampla in conditiile in care agenti comerciali care functioneaza conform legii sunt verificati foarte strict de organele de control, multi alegandu-se cu activitatea suspendata daca nu respecta normele in vigoare!

"Aprovizionarea" se face de multe ori pe timpul noptii, cand portbagajul masinii este umplut cu produse lactate, in special cas, produse care in cursul zilei sunt scoase la vanzare.

La fel s-a intamplat si miercuri dimineata. In jurul orei 6.00, un barbat a deschis portbagajul Daciei, care pare abandonata, a scos cateva felii de branza, pe care mai apoi le-a pus intr-o punga si s-a indreptat catre piata.

Dovada ca in acea masina sunt depozitate produse lactate sunt urmele de zer ramase pe asfalt.





Locatarii din zona povestesc ca la fel s-a intamplat si in timpul verii, cand produsele erau lasate in masini la temperaturi de 40 de grade Celsius.

"Toata vara au vandut cas in piata. Toata vara a fost acest fenomen. Nu este normal si nu este deloc igienic. Sincer, am spus ca fac reclamatie. Noaptea sunt si boschetari pe aici. Normal trebuia sa le ridice cand au facut parcarile", a spus o locatara.

"Din pacate, se intampla acest lucru deorece formele organizate nu au acces in piata. Am facut demersuri pentru a obtine niste spatii, astfel incat Asociatia Moldoovis sa poata valorifica produsele traditionale. E pacat ce se intampla. Primaria si Urban Serv ar trebui sa intervina. Ori ne da noua spatii sa le amenajam, ori asigura ei spatiile si platim chiria", a spus Ionica Nechifor, seful de cabinet al presedintelui Autoritatii Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor si presedintele Asociatiei Moldoovis Botosani.




Reprezentantii Primariei sustin ca vor face verificari pentru a depista pe cei care procedeaza in acest mod.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
144

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
904

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
428

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...