BOTOSANI: Pompierii de la Descarcerare au scos mana unei fetite din masina de carne!

BOTOSANI: Pompierii de la Descarcerare au scos mana unei fetite din masina de carne!
"O situatie neprevazuta si nemaintalnita in activitatea noastra zilnica, o putem considera una dintre cele mai grele interventii. A trebuit sa scoatem manuta unei fetite prinsa intr-o masina de tocat carne". Clipe de cosmar pentru o fetita de doar 2 ani si 3 luni, Karina A., din municipiul Botosani! Micuta a ajuns joi seara la Spitalul de Copii dupa ce si-a prins mana intr-o masina de tocat carne electrica.

Mama acesteia pregatea mancare si, intr-un moment de neatentie, fetita si-a bagat manuta in masina, prinzandu-si degetele.

Copila a fost adusa la spital de mama sa, cu tot cu masina de tocat carne, pentru ca nu a reusit sa ii scoata manuta.

Cazul i-a socat pe medici, care au solicitat ajutorul pompierilor de la Descarcerare pentru a scoate mana fetei.



"Mama a venit cu copilul care, fiind in bucatarie, si-a prins degetele de la mana intr-un robot de tocat carne electric. Practic, mama a venit cu tot cu robot la spital, copilul a fost dus in sala de operatie de urgenta. Deocamdata nu putem spune nimic despre prognostic", a spus medicul Catalin Mihailiuc, de la Spitalul de Copii.

Pe cat de neobisnuita, pe atat de dificila a fost interventia pompierilor, data fiind varsta fetitei, dar si faptul ca manuta ei era extrem de fragila.



Zeci de minute s-a chinuit echipajul de descarcerare sa scoata mana copilei din masina de tocat carne.

"Am intervenit pentru o situatie neprevazuta si nemaintalnita in activitatea noastra zilnica, o putem considera una dintre cele mai grele interventii. A trebuit sa scoatem manuta unei fetite prinsa intr-o masina de tocat carne. Nu s-a putut interveni cu utilajele specifice din dotarea autospecialelor noastre, a trebuit sa spargem bucatica cu bucatica piesele masinii, era din fonta, si am salvat din mana ce s-a mai putut salva. Interventia a durat mai bine de 45 de minute, nu am fost presati de timp, fetita a fost asistata de medici si noi am lucrat cu grija ca sa nu agravam starea manutei. Incheietura mainii a fost afectata, si au fost zdrobite trei degete, doua cred ca vor fi salvate", a spus mr. Narcis Jachel, comandantul Detasamentului de Pompieri Botosani.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
163

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
171

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
251

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...