BOTOȘANI: Note modificate la titularizare, după contestații!

BOTOȘANI: Note modificate la titularizare, după contestații!
Contestațiile depuse de o parte dintre candidații care au fost nemulțumiți de rezultatele obținute la concursul de titularizare le-au adus note mai mari, dar sunt și situații în care notele au scăzut.

Potrivit datelor furnizate de Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean, dintre cele 87 de contestații 46 au fost modificate, iar restul menținute.

29 de note au crescut în urma contestațiilor, în timp ce 17 note au scăzut. 9 candidați au obținut note peste 5 după reveluarea lucrărilor, iar 11 au primit note peste 7.

Pentru angajarea pe perioada nedeterminata (titularizare), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 7 atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala la clasa in profilul postului.  Pentru angajarea pe perioada determinata (suplinire), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 5 (cinci) atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala in profilul postului.

Ședința publică pentru repartizarea pe posturi a celor care au luat minim 7 la titularizare are loc în data de 27 iulie, la Colegiul Național A.T. Laurian.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
120

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
93

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...