BOTOŞANI: Fiica unui lider de sindicat are de primit peste 1.000 de euro de la tatal sau, dupa ce a trecut cu bine examenul de Bacalaureat!

Un lider de sindicat din Botosani a pus un pariu cu fiica sa, care in acest an a sustinut examenul de bacalaureat. Tatal a pierdut pariul si are de platit 5.100 de lei fiicei sale.

Este vorba despre Marius Orosanu, liderul Cartel Alfa, care a facut un pariu cu Anamaria, fiica fiind nevoita sa ia o nota mare la exament. Acest lucru s-a intampla, fata obtinand media finala 9,51, iar tatal trebuie sa achite suma de bani.



Acesta a achitat deja o prima transa chiar luni seara, cand a transferat in contul fiicei sale jumatate din suma, adica 2.550 de lei. Marius Orosanu a tinut sa multumeasca rudelor care l-au imprumutat cu bani pentru a-si onora pariul.

"Prea multe nu am invatat-o eu pe Anamaria, fiica mea, dar cu siguranta i-am subliniat mereu ca promisiunea facuta este datorie curata, cuvantul dat trebuie respectat, pariul pierdut trebuie platit! Cum puterea exemplului personal reprezinta cea mai buna invatatura (fapte, nu vorbe!), ieri mi-am petrecut aproape toata ziua imprumutand bani de la rude, prieteni, cunostinte! Le multumesc si pe aceasta cale pentru faptul ca m-au ajutat sa ma tin de cuvant si sa-mi achit ieri pariul (cash, 1/2 din suma datorata). Faptul ca ieri a fost si ziua ei a constituit o motivatie suplimentara pentru efortul facut! Nu-mi ramane decat sa ma rog la Dumnezeu sa-mi dea sanatate pentru a munci si a rambursa sumele imprumutate si sa ma rog la seful meu pentru a-mi da o prima atat de necesara si meritata! P.S. Iata si dovada achitarii sumei de 2.550 lei (jumatate de totalul de 5.100 lei), bani oferiti in numerar si depusi aseara in contul fiicei mele.", a scris pe pagina de facebook Marius Orosanu, care a adaugat si o fotografie cu dovoda platii.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bani pentru zilele orașului! (Foto, Video)

astăzi, 07:15

Căutând sponsorizări pentru Ziua Oraşului, un primar se decide să solicite o donaţie celui mai bogat patron din zonă. - Dumneavoastră ştiţi că mama mea e bolnavă şi că pensia ei nu...

Calendar ortodox, 9 octombrie: Sfântul Apostol Iacov al lui Alfeu; Sfântul Cuvios Andronic şi Atanasia

astăzi, 07:00

Sfântul Iacov al lui Alfeu a fost unul dintre cei 12 Apostoli ai Mântuitorului Iisus Hristos. El nu trebuie confundat cu Iacov, „fratele Domnului”, Episcopul Ierusalimului şi ...

PSD Botoșani, Marius Constantin Budăi: „Oprim toată România pentru că domnul Ciucă nu stă bine în sondaje?”

Tuesday, 8 October 2024

„Liberalii au  greșit enorm când au anunțat că rup coaliția, dar rămân la guvernare. În fața unei asemenea contorsiuni logice, omul obișnuit are o singură explica...