BOTOSANI: Fals invalid demascat de politistii locali!

BOTOSANI: Fals invalid demascat de politistii locali!
Fie ca sunt compatimiti sau pur si simplu evitati de trecatori, cersetorii au in comun aceeasi existenta mizera, iar singurul lor scop este supravietuirea de pe o zi pe alta, din maruntisul primit de la oamenii de buna credinta. Ceea ce multi nu stiu este ca exista si persoane care au transformat cersetoria intr-o afacere banoasa.

O astfel de persoana a fost descoperita marti seara de politistii locali, in zona centrala a municipiului Botosani. Este vorba de un barbat de 45 de ani, Neculai Pintilie, din comuna Vorniceni, care apela la mila trecatorilor, dintr-un scaun cu rotile. Luat la intrebari de oamenii legii, barbatul le-a spus ca nu poate sa mearga si ca traieste din banii pe care ii dau semenii. Numai ca, dus la sediul Politiei Locale, realitatea a fost cu totul alta, si barbatul le-a facut politistilor chiar si o demonstratie, ridicandu-se in picioare. Ba mai mult, acesta le-a spus ca obisnuieste sa circule cu taxiul, asupra sa fiind gasita suma de 400 de lei, care i-a fost confiscata de oamenii legii.

Prins cu mata in sac, barbatul a inceput sa aiba un comportament agresiv, motiv pentru care a fost sanctionat cu 200 de lei, pe langa amenda de 100 de lei pe care a primit-o pentru cersetorie.

"Facem un apel la cetateni sa nu se lase impresionati de aparenta invaliditate a unor contravenienti, care prin tot felul de tertipuri incearca sa obtina foloase financiare inseland increderea botosanenilor", a declarat Bianca Albu, purtator de cuvant Politia Locala.

Reprezentantii Politiei Locale spun ca nu este primul caz de aces gen. Au fost gasite persoane care se foloseau de proprii copii pentru a obtine bani de la cetateni.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
23

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
130

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
163

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...