Botoșani a depășit pragul de o mie de pacienți vindecați de COVID. Două cazuri noi de infectare din 230 de teste

Botoșani a depășit pragul de o mie de pacienți vindecați de COVID. Două cazuri noi de infectare din 230 de teste

Doi bărbați din județ au fost diagnosticați cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP). Acestea sunt singurele cazuri noi de infectare descoperite în acest interval temporal. De menționat este că numărul persoanelor vindecate a depășit, miercuri, pragul de o mie.

Astfel, bilanțul persoanelor infectate s-a ridicat la 1216, miercuri, la nivelul județului Botoșani, conform statisticii DSP.

De marți, de la ora 10:00, până miercuri la ora 9:00, au fost prelucrate 230 de probe biologice în vederea depistării Covid-19, în unitățile spitalicești din Botoșani.

Numărul cazurilor active în prezent este 114, întrucât numărul vindecaților a crescut cu alți 13 pacienți, în ultimele 24 de ore, bilanțul acestei categorii ajungând miercuri la 1012.

Până în prezent, s-au înregistrat 90 de decese în rândul botoșănenilor infectați.

Totodată, un număr de 256 de botoșăneni infectați au fost externați, până la această oră, în baza Ordinlului 1137 al Ministerului Sănătății.

La nivel național, județul Botoșani a coborât pe locul 20, miercuri, privind numărul de infectări, potrivit statisticii centrale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Dezbaterile asupra ordonanţei privind energia urmează să fie reluate în comisiile de specialitate

astăzi, 08:18
7

Senatorii din comisiile de specialitate reiau marţi dezbaterile asupra ordonanţei privind energia.Social-democraţii spun că actul normativ trebuie îmbunătăţit şi cer, între alt...

Facturile la utilităţi în România au avut cea mai mare creştere din Uniunea Europeană

astăzi, 08:15
10

Facturile la utilităţi în România au avut cea mai mare creştere din Uniunea Europeană, arată un studiu al Fundaţiei Friedrich-Ebert.Acestea sunt cu 124% mai mari faţă de valori...

AJOFM: Peste 500 de locuri de muncă disponibile în județul Botoșani

Luni, 26 Septembrie 2022
328

Un număr de 555 de locuri de muncă sunt disponibile, în această săptămână, în județul Botoșani, arată o centralizare transmisă luni de Agenția Județeană pentru Ocuparea ...