Botoșani a depășit pragul de o mie de pacienți vindecați de COVID. Două cazuri noi de infectare din 230 de teste

Botoșani a depășit pragul de o mie de pacienți vindecați de COVID. Două cazuri noi de infectare din 230 de teste

Doi bărbați din județ au fost diagnosticați cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP). Acestea sunt singurele cazuri noi de infectare descoperite în acest interval temporal. De menționat este că numărul persoanelor vindecate a depășit, miercuri, pragul de o mie.

Astfel, bilanțul persoanelor infectate s-a ridicat la 1216, miercuri, la nivelul județului Botoșani, conform statisticii DSP.

De marți, de la ora 10:00, până miercuri la ora 9:00, au fost prelucrate 230 de probe biologice în vederea depistării Covid-19, în unitățile spitalicești din Botoșani.

Numărul cazurilor active în prezent este 114, întrucât numărul vindecaților a crescut cu alți 13 pacienți, în ultimele 24 de ore, bilanțul acestei categorii ajungând miercuri la 1012.

Până în prezent, s-au înregistrat 90 de decese în rândul botoșănenilor infectați.

Totodată, un număr de 256 de botoșăneni infectați au fost externați, până la această oră, în baza Ordinlului 1137 al Ministerului Sănătății.

La nivel național, județul Botoșani a coborât pe locul 20, miercuri, privind numărul de infectări, potrivit statisticii centrale.

 

Spune-ne opinia ta