Botosani: 52 de posturi titularizabile au fost ocupate!

Botosani: 52 de posturi titularizabile au fost ocupate!
Doar 52 de posturi titularizabile, cu o viabilitate de patru ani, au fost ocupate, vineri, in sedinta publica, desi au fost puse la dispozitia celor care au luat peste 7 la examenul de titularizare un numar total de 180 de posturi.

Si asta din cauza ca fie au fost prea multi candidati si nu au fost posturi, fie invers, au fost posturi, dar nu si cine sa le ocupe.

“De exemplu, la educatori si invatatori, unde numarul de posturi a fost mare, nu au fost suficienti candidati cu note peste 7 care sa le ocupe. In schimb, la istorie, geografie, unde numarul de posturi a fost mici, au fost prea multi candidati", a spus Daniel Cojocaru, inspector resurse umane in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Botosani.

Posturile ramase neocupate, vor fi folosite in sedinta publica de pe 29 iulie, cand vor fi repartizati candidatii din alte judete, care au obtinut minim nota 7 la concursul national de titularizare, iar posturile neocupate in urma acestei etape vor fi folosite la suplinire.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
89

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
76

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...

Incendiu violent într-o gospodărie din Botoșani, proprietarul a sunat imediat la 112!

astăzi, 12:12
154

Incendiul violent a izbucnit, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie din localitatea Poiana. Îngrijorat că flăcările ar putea să ajungă la casă și celelalte contrucții, ...