Botoșănenii vor avea europarlamentar!

-Mihai Țurcanu ocupă o poziție eligibilă pe lista PNL
-Votul botoșănenilor pentru candidatul PNL va demonstra opțiunea clară a populației pentru politicile economice de dreapta.
-Lista europarlamentarilor PNL, lista competenței

Alegerile europarlametare din 25 mai au o semnificație aparte. Județul Botoșani va avea un reprezentant în Parlamentul European. Mihai Țurcanu, secretar general regional al Partidului Național Liberal, ocupă poziția a șaptea pe lista candidaților PNL pentru Parlamentul European, alături de Adina Vălean, Norica Nicolai, Ramona Mănescu, Cristian Bușoi, Eduard Hellvig și Renate Weber.

Nominalizarea lui Mihai Țurcanu este asumată de PNL în condițiile în care politicile agricole comunitare au un nivel de aplicabilitate mult mai mare în PAC 2014 – 2020. Peste 30 de procente din populația României lucrează încă în agricultură. Nevoia de finanțare a agriculturii românești este evidentă, iar soluțiile de creștere a randamentelor agricole încă se lasă așteptate. Acestea sunt motivele pentru care PNL trimite in Parlamentul European un expert, un specialist care să sprijine dezvoltarea și finanțarea acestui sector economic.

Mihai Țurcanu este liberalul care a ocupat cea mai înaltă poziție în structurile guvernamentale, în domeniul agriculturii și siguranței alimentare. A fost președinte al Autorității Naționale Sanitar – Veterinare și pentru Siguranța Alimentară, funcție cu rang de secretar de stat. A reprezentat cu maximă responsabilitate județul Botoșani la nivel guvernamental și își asumă și astăzi, cu mândrie, originile botoșănene.

Indiferent de opțiunile politice ale fiecăruia, un vot pentru Mihai Țurcanu și pentru lista PNL este un vot util oferit competenței, responsabilității și asumării politice corecte, europene.

Botoșănenii așteaptă de la partidele politice soluții, reprezentativitate si seriozitate. Partidul National Liberal oferă astăzi soluții, o candidatură eligibilă, un proiect pentru Botoșani, pentru regiunea Nord-Est, pentru România.

Votați pe 25 mai! Votați în Parlamentul European un botoșănean.

Echipa PNL Botoșani

(Comunicat de presa)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de nenorocire: Mașină răsturnată pe cupolă, șoferul a scăpat ca prin minune! (Foto)

Thursday, 3 October 2024

Accidentul a avut loc pe raza localității Dângeni. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere și modul de desc...

Activități preventive în sistem integrat, desfășurate de specialiștii de la Antidrog cu elevii Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani! (foto)

Thursday, 3 October 2024

Cei 120 de elevi participanți la activități au discutat împreună cu specialiștii antidrog și polițiștii despre planurile lor de viitor și despre modalitățile în care aceste obie...

Dramaturgi de toate vârstele, așteptați să participe la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”!

Thursday, 3 October 2024

Desfășurat o dată la doi ani, festivalul își propune prin ambele secțiuni – creație și interpretare - descoperirea și promovarea talentelor dramaturgice în rândul amato...