Botosanenii "fruntasi" din Iasi, tinta glumelor jurnalistilor de 1 aprilie!

Botosanenii "fruntasi" din Iasi, tinta glumelor jurnalistilor de 1 aprilie!

   Buna Ziua Iasi

Botosanenii Gheorghe Nichita (primarul municipiului Iasi) si Constantin Simirad (presedintele Consiliului Judetean Iasi) au fost "eroii" presei iesene de 1 aprilie, ziua pacalelilor!

Cotidianul Buna Ziua Iasi a publicat un material exploziv si exclusiv despre "divortul" dorohoianului Gheorghe Nichita, articolul starnind insa mai mult indignarea cititorilor decat aprecierea "pacalelii" ofertite de jurnalistii ieseni:
 
"Florentina Nichita a cerut divortul in urma cu cateva zile • Vrea sa scape de primar din cauza escapadelor repetate ale acestuia • Nichita risca sa fie usurat si de banii pe care ii are in conturile secrete, aproximativ 20 milioane euro • Nevasta primarului s-a decis cand a aflat ca Nichita a dus-o pe Denisa Ionascu in Dorohoi, pe Dealul Polonic • "A ajuns si pe Dealul Polonic, ca sa o prezinte nu stiu cui. Asta a pus capac. Niciodata nu a recunoscut. L-am pus sa jure pe Biblie si a jurat. Nu am vazut atata cinism", a declarat sotia lui Nichita.  

Veste bomba aflata de reporterii cotidianului BUNA ZIUA IASI! In urma cu cateva zile, sotia primarului Gheorghe Nichita a depus actele de divort la Judecatoria Iasi".

Material complet: Exclusiv: Nichita divorteaza pentru Denisa


Celalalt cotidian de top din capitala Moldovei, Ziarul de Iasi, a prezentat un material intitulat "WikiLeaks: Fidel Castro, banuitor ca ambasadorul Simirad a vrut sa-i otraveasca familia", articol de asemenea identificat de cititori ca fiind o pacaleala de 1 aprilie:

"O telegrama expediata la Washington in 2007 de un oficial american dezvaluie cum Fidel Castro, aflat atunci in convalescenta dupa o complicata interventie chirurgicala, se temea ca in sticlele cu vin trimise tocmai de la Iasi de fostul ambasador al Romaniei in Cuba s-ar ascunde altceva. "Nu-i confisca Fidel vinul lui frate-su!", ne-a declarat rizind Constantin Simirad.

O telegrama expediata la Washington de consulul general american de la Havana la inceputul anului 2007 dezvaluie un val de ingrijorare iscat in rindul liderilor cubanezi la finalul anului precedent, in preajma Sarbatorilor de Iarna. Aflat in convalescenta la acea vreme, dupa interventia chirurgicala care l-a facut sa-i predea puterea fratelui sau mai mic, Raul, Fidel Castro parea obsedat, potrivit telegramei publicate de WikiLeaks, de pericolul atentatelor impotriva familiei sale. De altfel, grija fostului lider cubanez (Fidel l-a lasat pe Raul la cirma tarii in vara lui 2006) era vizibila si in unele comentarii pe care le scrie periodic in ziarul oficial "Granma". La sfirsitul anului 2006, motivul ingrijorarii a fost un banal colet expediat din Romania pe adresa celui de-al treilea frate, Ramon".


Material complet: Wikileaks- Fidel Castro, banuitor ca ambasadorul Simirad a vrut sa-i otraveasca familia

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
276

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
230

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
71

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...