Botosanenii, din ce in ce mai agresivi: Medicii sunt ingrijorati de gravitatea leziunilor!

Botosanenii, din ce in ce mai agresivi: Medicii sunt ingrijorati de gravitatea leziunilor!
Cazurile de agresiuni care ajung pe mâna medicilor de la Unitatea de Primiri Urgenţe din Botoşani sunt tot mai grave, iar de cele mai multe ori necesită internarea şi zile bune de spitalizare pentru vindecare.

Numai în ultima lună, au avut nevoie de îngrijiri medicale 20 de persoane care au ajuns la UPU după ce au fost agresate, suferind traumatisme în special în zona capului.

Cele mai multe agresiuni au loc pe fondul consumului de alcool.

"Din nefericire, cazurile care vin se caracterizeaza prin gravitatea leziunilor, nu prin numarul lor. Daca inainte altercatiile se terminau de multe ori fara a ajunge la spital si fara spitalizare, acum ele se finalizeaza fie cu internate in Spitalul Judetean, fie cu trimitere la alte spitale din tara. De cele mai multe ori corectia se aplica in zona capului", a declarat medicul Gheorghe Apetroaie, de la UPU Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
247

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
308

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
243

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...