Botoşănenii care "au un număr de câini peste limita bunului simț", în vizorul Primăriei! Vezi când va fi rezolvată problema maidanezilor!

Municipalitatea va face o prioritizare a zonelor de acțiune pentru capturarea câinilor comunitari, acțiune care a început de acum două zile, după semnarea contractului cu firma Triconstruct, care a câștigat licitația pentru a se ocupa de activitatea de ecarisaj din municipiul Botoșani.

Viceprimarul Cosmin Andrei a anunțat că se va implica personal în problema câinilor comunitari și susține că până la sfârșitul acestei luni acest subiect va fi unul de domeniul trecutului.

"Au fost capturați în prima zi 11 câini, a doua zi 15 câini. Consider că suntem în grafic, îmi doresc să fie capturați și mai mulți câini într-o zi față de numărul maxim raportat în cele două zile de acțiune. Mă voi implica personal în această acțiune pentru a desemna zonele prioritare în care trebuie să acționeze, vom face o hartă și un grafic de priorități pe care le voi transmite DSPSA și Trioconstruct. Îmi doresc ca până la sârșitul lunii să fie rezolvată, să nu mai vorbim despre acest subiect, decât în situații excepționale", a declarat Cosmin Andrei.

Se va acționa cu precădere în zona unităților de învățământ, a Pieței Mari, a cimitirelor și se va da curs petițiilor cetățenilor.

"Vom trimite adrese constructorilor, celor care dețin diverse spații, chiar cetățenilor care au un număr de câini peste limita bunului simț din punctul meu de vedere, pentru că poți să fii iubitor, dar nu să ai 50 de câini într-un spațiu", a mai spus viceprimarul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Good lives”, proiectul Penitenciarului Botoșani care le oferă deținuților șansa la o viață normală!

astăzi, 19:03

 Tot în timp și cu răbdare, ne propunem să ajutăm și pe ceilalți să creadă, iar atunci când există deschidere și susținere din partea societății, persoana are toate șans...

Lângă noi: O mamă singură din Iași adună peturi și doze de la pelerinii veniți să se închine la moaște!

astăzi, 18:00

Profitând de numărul mare de pelerini care participă la eveniment, femeia de 37 de ani a început să adune PET-uri, sticle și doze aruncate de participanți, ducându-le la recicla...

Spectacolul „Bani din cer” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

astăzi, 17:24

Regia artistică şi coloana sonora poartă semnătura lui Alexandru Vasilachi. Scenografia îi aparține lui Mihai Pastramagiu. Din distribuție fac parte actorii: Dana Bucătaru (în ro...