Botosanenii care intra in Primarie nu vor mai calca in picioare crucea, mochetele au fost scoase!

Botosanenii care intra in Primarie nu vor mai calca in picioare crucea, mochetele au fost scoase!
Executivul Primariei Botosani a luat decizia de a renunta la mochetele de pe holurile institutiei, achizitionate de catre vechea conducere, dupa ce a existat o solicitare in acest sens din partea Protopopiatului Botosani.

Reprezentantii Bisericii au solicitat municipalitatii sa renunte la aceste mochete pe motiv ca au inscriptionata stema municipiului Botosani, care include si Crucea Sfantului Gheorghe, considerand ca este nepermis sa fie calcata in picioare.

In cursul zilei de astazi, primarul Ovidiu Portariuc a dispus strangerea tuturor mochetelor, urmand ca in cel mai scurt timp sa fie achizitionate altele noi.

"Am identificat un furnizor, vom achizitiona noile mochete direct de la fabrica cu bani de la sponsori. L-am informat si pe parintele protopop despre decizia pe care am luat-o, de a inlocui mochetele", a spus primarul Ovidiu Portariuc.





Mochetele achizitionate in luna decembrie, anul trecut, au costat circa 40.000 de lei.



(Asa aratau mochetele de pe holurile Primariei)
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Percheziții în Suceava și alte două județe într-un dosar de trafic și deținere de droguri, au participat și polițiști din Botoșani! (foto, video)

astăzi, 15:54
53

În cursul zilei de joi, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Orga...

O nouă decizie a magistraților suceveni în privința Monicăi Adăscăliței!

astăzi, 15:35
379

La începutul lunii mai, judecătorii Curții de Apel Suceava au decis prelungirea arestului la domiciliu în cazul Monicăi Adăscăliței, fostul manager de la Spitalul Județean „Ma...

Stadionul din Mioveni, plin pentru prima dată după foarte mult timp!

astăzi, 14:59
296

Pentru a avea parte de o susținere cât mai mare din tribune, CS Mioveni a lăsat intrarea liberă la meciul cu FC Botoșani.Se pare că strategia aceasta și-a atins scopul, pentru că, pot...