Botosanenii au decis: Nu vor scena la patinoar!

Botosanenii au decis: Nu vor scena la patinoar!
Municipalitatea a decis renuntarea la scena de la patinoar, intrucat locuitorii din zona sunt deranjati de zgomotul de la concerte.

Pentru a evita disconfortul creat anumitor locuitori din zona Salii Polivalente, unde este amenajat patinoarul, dar si din cauza ca se plateau sume suplimentare pentru scena, daca ramanea montata in acel loc, Primaria municipiului Botosani a renuntat la acea scena, chiar daca a fost utilizata, pana in prezent, pentru doua concerte.

"Noi la patinoar am avut o scena amenajata pentru a sustine doua spectacole, care au si fost, cel de la deschiderea patinoarului si cel cu Aurel Moldoveanu. Scena, cu sonorizarea pe care o avea, se pare ca a deranjat pe unii locuitori din zona. De asemenea, daca ramanea montata, ar fi trebuit sa platim sume importante pentru mentinerea ei acolo. Am hotarat sa nu mai facem un alt spectacol la patinoar, doar daca va dori vreun artist sa vina sa-si lanseze vreun CD de colinde. In rest avem o sonorizare ambientala la patinoar, care sa nu deranjeze nici copiii de la Spitalul de Copii, nici locuitorii din zona. Probabil nu vom mai folosi locatia de la patinoar ca scena pentru un spectacol", a declarat Florin Ghiorghita, viceprimarul municipiului Botosani.

Reprezentantii municipalitatii au precizat ca la acea sonorizare pot fi atasate si microfoane, unde se pot face miniconcerte cu copii, daca este cazul.

Nemultumirea locatarilor din zona patinoarului a fost concretizata si intr-o petitie, ce a fost inaintata Primariei municipiului Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

astăzi, 21:52
1

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...

Indivizi reținuți într-un dosar de trafic de droguri care ajungeau la minori din patru județe, inclusiv Botoșani! (foto)

astăzi, 19:47
86

În cursul zilei de joi, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Neamț au dispus reținerea a 4 inculpați (unu...

Nova Apaserv anunță că locuitorii din Dorohoi și alte două comune primesc apă cu porția!

astăzi, 19:24
104

Din cauza avariilor produse în perioada anterioară, a consumului de apă în creștere urmare a lipsei precipitațiilor, dar și a capacității limitate a conductelor de transport a apei,...