Botosaneni prinsi in infernul alb!

Botosaneni prinsi in infernul alb!
Abia externaţi din Maternitate, o femeie şi copilul său nou-născut au fost ajutaţi de pompierii botoşăneni să ajungă acasă. Zeci de călători aflati în autobuze, microbuze sau alte autoturisme au rămas înzăpeziţi, ei fiind salvaţi la timp de echipajele coordonate de lucrătorii ISU.

Astăzi, la ora 14.03, Mirela U. a solicitat sprijinul angajaţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani întrucât autovehiculul în care se afla împreună cu fetiţa sa a rămas înzăpezit pe drumul dintre Săveni spre Manoleasa. Femeia fusese externată din maternitate şi dorea să ajungă acasă în satul Flondora.

Un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani a intervenit cu o autospecială de teren şi a reuşit să o transporte pe femeie la domiciliu.

Tot astazi, ]n jurul orei 14.00, un autobuz cu călători, care circula pe ruta Botoşani – Săveni a rămas înzăpezit în zona localităţii Mihai Viteazu, comuna Ungureni. 

S-a intervenit cu un utilaj aparţinând SDN şi o autospecială aparţinând UM 01251 şi s-a reuşit fluidizarea traficului pe un singur sens. Intervenţia a fost coordonată de inspectorul şef al I.S.U Botoşani.

Un autobuz cu 35 de călători, un microbuz cu 15 oameni şi zeci de maşini au rămas înzăpezite pe DN 29 A, în zona satului Bajura. Mai multe echipaje ale SDN Botoşani au intervenit sub coordonarea unui ofiţer I.S.U. Botoşani şi s-a reuşit deblocarea drumului. Circulaţia în zonă se desfăşoară în condiţii de iarnă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
142

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
38

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
230

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...