Botosaneni intr-o competitie nationala: Noroc ca ati venit doar cu 4 elevi si ne-au ramas si noua premii, au spus bucurestenii!

Botosaneni intr-o competitie nationala: Noroc ca ati venit doar cu 4 elevi si ne-au ramas si noua premii, au spus bucurestenii!
In perioada 5-7 mai a avut loc la Tirgu Mures Concursul interdisciplinar +/- Poezie, etapa nationala. Competitia, organizata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, se adreseaza elevilor din clasele a V-a si a VI-a, cei mai buni la disciplinele romana si matematica.

Din Botosani au participat:

-clasa a VI-a: Pricopi Andreea Clara - Colegiul National "A.T. Laurian", si Rotaru Andreea -  Colegiul National "Mihai Eminescu"

-clasa a V-a: Balauca Stefan Razvan - Colegiul National "Mihai Eminescu", si Saramet Lorena - Scoala numarul 11 Botosani.

Elevii de la clasa a VI-a au obtinut Locurile 1 (Pricopi Andreea) si 2 (Rotaru Andreea).

La clasa a V-a au obtinut o Mentiune (Balauca Stefan) si un Premiu special (Saramet Lorena).



"Practic, a fost judetul cu cele mai multe premii. Profesorii din Bucuresti au recunoscut ca ei, cu 17 reprezentanti, au avut mai putine premii decat Botosaniul, afirmand chiar: noroc ca ati venit doar cu 4 elevi si ne-au mai ramas si noua premii", ne-a marturisit unul dintre participantii botosaneni.

Delegatul din Botosani a fost profesorul de limba romana de la Scoala 11, Filip Eugenia.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
118

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
342

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
268

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...