Botoșăneni implicați într-un grav accident, în drum spre o nuntă!

Botoșăneni implicați într-un grav accident, în drum spre o nuntă!

   Bistriteanul.ro

Trei botoșăneni au ajuns la spital după ce autoturismul cu care se deplasau către Cluj a fost implicat într-un accident rutier în localitatea Tiha Bârgăului, din județul Bistrița Năsăud, informează Bistrițeanul.ro. Şoferul maşinii a pierdut controlul volanului şi a lovit un cap de pod.

În maşină se afla o familie - tatăl de 44 de ani (care conducea maşina), fiul de 21 de ani (se afla pe scaunul din faţă) şi mama de 40 de ani care era pe bancheta din spate. În urma impactului, în maşină au rămas fiul şi mama, şoferul reuşind să iasă singur din autoturism.

Pompierii au decopertat maşina şi au reuşit să îi scoată pe cei doi dintre fiarele contorsionate.

Potrivit primelor date se pare că şoferul, în vârstă de 44 de ani, ar fi adormit la volan. Cele trei persoane aflate în autoturism mergeau la Cluj, se pare că la o nuntă, asta ţinând cont de faptul că în maşină se aflau cămăşi şi haine de gală, mai scrie Bistrițeanul.ro.

Victimele au primit îngrijiri medicale la faţa locului după care au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud pentru mai multe investigaţii.

"Am auzit o bubuitură puternică. Până şi casa s-a cutremurat şi am ieşit repede afară să văd ce s-a întâmplat. Am găsit maşina aici, lovită de pod. Şoferul a ieşit singur din maşină, pe uşa din dreapta. Doamna era ajunsă în faţă, era cu capul sub volan şi se plângea de dureri. Băiatul era lovit la o mână", a povestit pentru Bistriţeanul.ro un localnic din Tiha Bârgăului.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au început cercetările, fac măsurători, adună probe şi declaraţii pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul.

"În jurul orei 07.50 conducătorul auto a adormit la volan, a pierdut controlul volanului şi a intrat în şanţul betonat din localitatea Tiha Bârgăului. În urma accidentului au rezultat leziuni la cei doi pasageri şi la conducătorului auto care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud în vederea acordării îngrijirilor medicale", a declarat pentru Bistriţeanul.ro comisarul din cadrul IPJ BN, Florin Hădărean.

 Vezi mai multe foto de la accident pe Bistriteanul.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
15

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...

Rapid - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:47
23

Rapid și FCSB se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-off-ului SuperligiiVerifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Derby-ul din a...

Festivalul Luminilor aduce veselia și fantezia la Botoșani și Săveni! (Foto)

astăzi, 16:06
80

Pentru toți botoșănenii și săvinenii acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energ...