Botosaneni implicati in accidente rutiere soldate cu un mort si doi raniti!

Sâmbătă, înainte de ora 20.00, poliţiştii din cadrul IPJ Suceava erau anunţaţi cu privire la producerea unui accident mortal, pe raza oraşului Gura Humorului.

Vasile Asafti, în vârstă de 27 de ani, din comuna Todireni, judeţul Botoşani, a accidentat o femeie din localitate, Arghira Buburuzan, în vârstă de 64 de ani. Potrivit poliţiei, vina aparţine victimei, care a traversat strada prin loc nemarcat şi fără să se asigure. În urma impactului, femeia a decedat.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, un alt botoşănean a fost implicat într-un accident produs pe raza judeţului Suceava. Acesta, care are permisul de conducere anulat din octombrie 2010, pentru săvârşirea infracţiunii de refuz de recoltare a probelor biologice, a provocat un accident rutier pe raza municipiului Suceava şi a refuzat din nou să sufle în alcooltest, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Conform Monitorul de Suceava, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1:00, la intersecţia bulevardului George Enescu cu strada Narciselor, un autoturism Logan, la volanul căruia se afla Marius Palie, în vârstă de 35 de ani, din oraşul Bucecea, judeţul Botoşani, s-a izbit cu un VW Passat, condus de un bărbat din municipiul Suceava. Potrivit poliţiei, vinovat de producerea accidentului ar fi fost botoşăneanul care nu a acordat prioritate  celuilalt autoturism, care circula regulamentar din sens opus.

În urma coliziunii, celălalt şofer, Ioan Grigorie, de 57 de ani, precum şi un tânăr din maşina condusă de botoşănean, Adrian Iacobeţ, de 28 de ani, din municipiul Suceava, au fost răniţi uşor.

Verificările poliţiştilor au scos la iveală faptul că Marius Palie figurează cu permisul de conducere anulat din 12 octombrie 2010, pentru comiterea infracţiunii de refuz de recoltare a probelor biologice. Şi de această dată, tânărul botoşănean a refuzat să sufle în alcooltest, iar la spital a acceptat doar prima probă de sânge.

Întrucât în primă fază au fost ceva dubii cu privire la conducătorul autoturismului Logan, poliţiştii l-au pus să sufle în alcooltest şi pe celălalt tânăr, Adrian Iacobeţ, iar rezultatul a fost de 1,12 la mie în aerul expirat.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
7

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...

Rapid - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:47
18

Rapid și FCSB se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-off-ului SuperligiiVerifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Derby-ul din a...

Festivalul Luminilor aduce veselia și fantezia la Botoșani și Săveni! (Foto)

astăzi, 16:06
76

Pentru toți botoșănenii și săvinenii acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energ...