Botoşăneni cu tupeu! Au încercat să îi păcălească pe angajaţii de la Permise!

Botoşăneni cu tupeu! Au încercat să îi păcălească pe angajaţii de la Permise!
Mai mulţi şoferi din Botoşani au dat dovadă de mult tupeu atunci când au mers la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor şi au solicitat eliberarea unui nou permis de conducere.

Sub pretextul că pe cel vechi l-au pierdut sau le-a fost furat aceştia au înaintat cerere pentru a obţine un nou document care să le permită că conducă.

Numai că verificările făcute de angajaţii Serviciului au scos la iveală faptul că respectivii şoferi au rămas fără permis după ce au săvârşit infracţiuni la regimul rutier în alte ţări, dar întorcându-se acasă s-au gândit că nu vor fi descoperiţi de autorităţi.

13 cazuri de acest gen au fost înregistrate anul trecut, iar de la începutul acestui an deja sunt două persoane care au apelat la această practică, după ce au rămas fără permis de conducere în Italia şi Germania, pentru consum de alcool.

“Sunt persoane cărora li s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării pe teritoriul altor state pentru consum de droguri, consum de alcool. Ce nu ştiu ei este că toate aceste permise de conducere trec prin ambasadă şi ajung la noi şi li se comută pedeapsa. Mulţi dintre aceşti şoferi mai au antecedente, nu şi-au pierdut năravul", a precizat Dănuţ Ciubotaru, şeful  Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

Toate persoanele care au apelat la această metodă s-au ales cu dosare penale pentru fals în declaraţii.  

 

Spune-ne opinia ta