Botosaneni cercetati pentru furt de produse cosmetice, alimente si alcool!

Botosaneni cercetati pentru furt de produse cosmetice, alimente si alcool!
In acest sfarsit de saptamana, politia botosaneana a fost sesizata de trei furturi din magazine, fiind sustrase atat produse cosmetice, produse alimentare, cat si bauturi alcoolice.

Astfel ca, vineri Poliţia municipiului Dorohoi a fost sesizată de către Gheorghe T., de 51 ani, din Dorohoi, că două persoane au sustras bunuri de pe rafturile unui magazin din Dorohoi.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă de poliţie, care a identificat pe Sabina-Aurelia T., de 21 ani, din comuna Havârna, judeţul Botoşani şi Mihaela M., de 34 ani, din municipiul Botoşani, care venite la cumpărături în magazinul respectiv, au sustras produse cosmetice în valoare de 76,2 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, efectuandu-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Tot vineri, in jurul orei 17:00, Poliţia oraşului Flămînzi a fost sesizată de angajaţii unui magazin din localitatea Cordun, oraşul Flămînzi, judeţul Botoşani, că au surprins în flagrant o persoană în timp ce sustrăgea alimente.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilind că persoana în cauză se numeşte Florin-Neculai B., de 30 ani, din oraşul Flămînzi, care avea asupra sa o sticlă de 200 ml coniac în valoare de 8,29 lei. În cauză s-au întocmit acte procedurale şi se continuă cercetările faţă de Florin-Neculai B., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Sambata dupa-amiaza, Poliţia municipiului Botosani a fost sesizată de un agent de pază la un magazin din municipiul Botosani, că în timp ce se afla la serviciu a imobilizat o persoană care a sustras produse alimentare in valoare de 13.39 lei. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat persoana ca fiind Constantin C., de 30 ani, din municipiul Botoşani, care avea asupra sa produsele alimentare sustrase din magazin.

Prejudiciul a fost recuperat integral. Faţă de Constantin C. se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
17

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
29

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...

Botoșaniul a devenit centrul sportului școlar. ”Nu sunt doar competiții, sunt o celebrare a sportului!” (Foto)

astăzi, 08:23
93

Este vorba despre Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Finala Campionatului Național de Cros Individual - fete - băieți, gimnaziu – liceu și de Finala Campionatului Național Școlar ...