Botoşăneanul Vasile Cepoi, numit de Ponta la conducerea Comisiei de Acreditare a Spitalelor

Botoşăneanul Vasile Cepoi, numit de Ponta la conducerea Comisiei de Acreditare a Spitalelor
Premierul Victor Ponta l-a numit, marţi, pe consilierul său Vasile Cepoi, fost ministru al Sănătăţii, în funcţia de preşedinte al Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor, cu rang de secretar de stat.

Ca urmare a noii funcţii, Cepoi a fost eliberat din postul de consilier de stat în Cancelaria premierului.

Vasile Cepoi a demisionat din postul de ministru al Sănătăţii la începutul lunii octombrie 2012, după ce a fost acuzat de Agenţia Naţională de Integritate de conflict de interese, infracţiuni împotriva intereselor financiare ale Comunităţii Europene, precum şi infracţiuni asimilate celor de corupţie, în calitate de fost director al Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi.

Imediat după demisie, Cepoi a fost numit consilier al premierului Victor Ponta, fiind împuternicit să coordoneze activitatea Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
30

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...

Medic din Botoșani, despre cum putem preveni o problemă pentru a evita complicațiile grave! (Foto)

astăzi, 07:17
145

Este vorba despre amigdalita cronică cu cazeum.În primul rând, dr. Diana Anca Sauciuc, medic specialist ORL din Botoșani, explică diagnosticul de amigdalită cronică: ”Este o...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Ap. Andronic şi soţia sa, Iunia; Sf. Cuv. Nectarie şi Teofan (Dezlegare la peşte)

astăzi, 07:00
20

Sfinţii Andronic şi Iunia (sec. I) erau rude cu Sfântul Apostol Pavel şi au crezut în Hristos îna­intea Apostolului Neamurilor, precum însuşi mărturiseşte el în...