Botosaneanul George Boghian va face pereche cu Roxana Ionescu, la "Dansez pentru tine"

Botosaneanul George Boghian va face pereche cu Roxana Ionescu, la "Dansez pentru tine"
Grav accidentata, Monica Davidescu nu mai poate continua competitia visurilor de la Pro TV si i-a predat stafeta Roxanei Ionescu. "Sa-mi duci baiatul in finala", i-a spus Monica Davidescu, cu lacrimi in ochi, Roxanei. Aceasta i-a promis ca va lupta cu daruire pentru visul botosaneanului George Boghian.

Roxana Ionescu o va inlocui, in cadrul show-ului "Dansez pentru tine", pe Monica Davidescu, care este grav accidentata si nu mai poate continua competitia, informeaza agentia de stiri Mediafax.

Monica Davidescu i-a predat stafeta Roxanei Ionescu, cea care, in momentul in care a primit propunerea, a acceptat fara sa stea pe ganduri nicio clipa.

"Sa-mi duci baiatul in finala", i-a spus Monica Davidescu, cu lacrimi in ochi, Roxanei. Aceasta i-a promis ca va lupta cu daruire pentru visul lui George Boghian.

"Recunosc, fiind perechea antrenata de Cocuta, cu ei tineam oricum. George chiar merita sa fie fericit", a declarat Roxana Ionescu.

Monica a fost trup si suflet alaturi de Roxana si de George, urmarindu-le primele repetitii pe care le-au facut impreuna. "Monica a venit la noi in sala cand repetam. A fost foarte draguta, a stat cu noi, in ciuda faptului ca trece printr-o situatie cumplita e foarte optimista, rade, face glume, iar eu nu stiam cum sa ma comport, sa rad, sa nu rad… dar tot ea m-a linistit, mi-a zis: `A fost o greseala, iar tu ai venit sa ma ajuti`, iar eu i-am promis ca o sa-l duc pe George in finala, chiar pe primul loc", a spus Roxana.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Arta, expresia sufletului”, expoziție a Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, la Muzeul de Etnografie Botoşani (Foto)

astăzi, 19:10

Artele vizuale (pictura, sculptura, gravura şi desenul) devin un instrument important de acordare a propriului eu creator la pulsul lumii contemporane, o descoperire a firescului ascuns în cuvi...

Un incendiu provenit de la un scurtcircuit a cuprins subsolul unui bloc din Botoșani!

astăzi, 18:17
66

Panică, în această după-amiază, pe scara unui bloc de pe Aleea Arcului din municipiul Botoșani, după ce la subsol a izbucnit un incendiu.Locatarii au simțit miros de fum și de plasti...

Cel mai mare program de investiții în educație în administrația lui Cosmin Andrei: 50 de milioane de euro în 3 ani și jumătate

astăzi, 17:49
29

„Am promis în 2020 programul EDUCAȚIE INTELIGENTĂ ÎN ȘCOLI MODERNE. M-am ținut de cuvânt și am alocat în ultimii trei ani și jumătate peste 50 de milioane de euro,...