Botosaneanul George Boghian a castigat trofeul de la “Dansez pentru tine” si un cec de 60.000 de euro!

Botosaneanul George Boghian a castigat trofeul de la “Dansez pentru tine” si un cec de 60.000 de euro!
Botosaneanul George Boghian a fost desemnat marele castigator al celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine", de la Pro TV.

George a concurat alaturi de Roxana Ionescu, care l-a ajutat sa isi implineasca visul, coregrafa lor fiind Cocuta. Botosaneanul a inceput competitia alaturi de actrita Monica Davidescu, dar in urma unei accidentari aceasta nu a mai putut dansa.

Dupa sase editii in care a luptat alaturi de partenera sa in pasi de dans si coregrafii care mai de care dificile, George se va intoarce la Botosani cu un cec in valoare de 60.000 de euro.

La aflarea rezultatului, tanarul de 20 de ani a izbucnit in lacrimi.

Pe locul doi s-a clasat perechea formata din Nicoleta Luciu si Attila Hainer, tanarul primind un cec in valoare de 20.000 de euro, iar pe locul doi s-au clasat Oana Ionita si Ali Stoica, premiul fiind de 15.000 de euro.



Nascut intr-o familie cu sapte copii din Dorohoi, avand un tata violent si bolnav, George, ca cei mai multi dintre fratii lui, a ajuns in plasament. Unii dintre ei nu au rezistat acolo, au fugit, iar una dintre surori si-a si pierdut viata.

Dupa ce a trait clipe de cosmar cat timp a fost institutionalizat, George a venit la "Dansez pentru tine" cu certitudinea ca isi poate indeplini cel mai mare vis al sau: acela de a-si recapata familia si de a avea un acoperis deasupra capului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
239

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
399

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
154

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...