Botosaneanul Andrei Dumitras a ajuns la Steaua!

Botosaneanul Andrei Dumitras a ajuns la Steaua!

 Andrei Dumitras  Prosport

Fostul jucator al echipei Nord Star Pomarla, Andrei Dumitras a devenit jucator al echipei Steaua. Dumitraş este un fundaş dreapta de 24 de ani, care impresionează prin polivalenţa sa: poate să evolueze şi ca fundaş lateral stânga, dar şi ca mijlocaş dreapta.

Fostul căpitan al Ceahlăului a fost surprins de interesul Stelei, dar spune că va face tot ce depinde de el pentru a demonstra că şansa care i-a fost acordată nu a fost în van.

"Am semnat cu Steaua pe cinci ani şi pot să spun că mi-am îndeplinit un vis. La început am crezut că e o glumă, dar după ce m-am dezemticit, mi-am dat seama că e realitate. Nu mă sperie concurenţa de la Steaua, chiar dacă Gabi Matei e un fundaş bun. În mod sigur concurenţa va fi benefică şi sunt sigur că va juca cine va fi mai bun. Nu contează că am venit de la Ceahlăul, şi Moldova dă fotbalişti buni.", a spus Dumitraş, după ce a semnat contractul cu Steaua, la Palatul din Aleea Alexandru.

Dacă cei mai mulţi dintre fotbalişti se lansează în promisiuni lipsite de acoperire, pentru a-i impresiona pe fani, fundaşul de 24 de ani rămâne cu picioarele pe pământ. "Ce le promit fanilor? Nu are rost să fac tot felul de promisiuni acum, vreau să le demonstrez pe teren cât sunt de fotbalist.

A fost o mare onoare să discut cu domnul Becali şi, după câte vedeţi, m-am înţeles foarte repede cu dânsul.

" Trecerea de la un club mic, aşa cum este Ceahlăul, la Steaua, va fi înlesnită de faptul că îl va avea coechipier pe Andrei Pavel, este convins apărătorul lateral: "În mod sigur mă va ajuta la acomodare faptul că am venit împreună cu Andrei Pavel"

Sursa: Prosport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 22:03
299

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
41

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
55

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...