Botosaneanca studenta in Iasi condamnata la 10 luni de inchisoare!

Botosaneanca studenta in Iasi condamnata la 10 luni de inchisoare!
O tanara din judetul Botosani a fost condamnata luni, de magistratii de la Judecatoria Iasi, la 10 luni de inchisoare, cu suspendare, pentru conducere fara permis si fals privind identitatea.

Anchetatorii au stabilit ca, in urma cu aproximativ un an, Andreea Mihaela Creanga a urcat la volanul unui autoturism, cu care a mers prin Iasi, dar fara a avea permis de conducere.

Potrivit rechizitoriului, in noaptea de 22 octombrie 2008, in jurul orei 3.40, tanara, aflata la volanul unui Volkswagen, a intrat pe contrasens in timp ce incerca sa vireze spre soseaua Sarariei si a fost luata in vizor de o patrula de politie care se afla in zona.

Fiind oprita de politisti, tanara a spus ca nu are la ea buletinul si a furnizat date false de identitate. La verificarile in baza de date, politistii au identificat-o pe tanara, insa aceasta a continuat cu minciunile.

"Fiind intrebata cine este Andreea Mihaela Creanga, tanara a spus ca aceasta este o verisoara de-a ei care locuieste in Botosani in acelasi cartier cu ea si care are aceleasi trasaturi ca si ea, inclusiv semnele particulare, cum ar fi negul din zona gurii. Pusa in fata colegelor de apartament care au identificat-o, tanara a dat declaratii cu datele corecte, motivand ca pe fondul panicii a mintit initial", precizeaza reprezentantii politiei in dosarul tinerei.

Andreea Mihaela Creanga a sustinut ca s-a urcat la volan desi nu avea carnet de teama ca proprietarul masinii sa nu faca vreun accident. Tanarul venise beat la ea si se oferise s-o conduca acasa cu masina pe una dintre prietenele ei, scrie presa ieseana.

Studenta a depus la dosarul din instanta o fisa de scolarizare din care rezulta ca a urmat in Botosani cursurile unei scoli de soferi, insa nu s-a prezentat in vederea sustinerii examenului auto.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Opțiuni potrivite pentru păstrarea și transportarea produselor în siguranță

astăzi, 11:14
24

Putem observa cu toții că domeniul comercializării produselor este extrem de competitiv, iar păstrarea și transportarea produselor în siguranță reprezintă unul dintre cele mai importante...

Liberalii din Botoșani au dat startul campaniei electorale. Iftime: ”Vreau să dau oamenilor o alternativă la vot” / Flutur: ”Botoșaniul mai puternic!” (Foto, Video)

astăzi, 10:56
135

În această dimineață, liberalii botoșăneni au dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale din data de 9 iunie 2024.După ora 9.30, membrii PNL Botoșani, în frunte cu...

Sărbătoare într-o parohie din municipiul Botoșani, zeci de credincioși asistă la slujbă! (Foto, Video)

astăzi, 10:15
159

"Izvorul Tămăduirii" este o sărbătoare închinată Maicii Domnului. Având în vedere că ea este nedespărțită de Fiul ei, ea este și o zi de prăznuire a lui Hristos....