Botosaneanca Oana Tabultoc are nevoie de VOTUL NOSTRU la Concursul "New Wave Junior" 2014! VIDEO

Artista locala Oana Tabultoc participa in aceasta perioada la unul dintre cele mai importante festivaluri internationale, "Novaia Volna Junior 2014", cunoscut in limba engleza ca "New Wave Junior 2014.

Botosaneanca noastra va reprezenta Romania la acest festival ce are loc in orasul Yalta din Republica Crimeea. Oana a ajuns in Yalta pe 6 august, iar pana pe 16 august, atunci cand va incepe festivalul, repeta zi de zi alaturi de organizatori si restul concurentilor.

Ea va interpreta doua piese: Lyubov si Hora din Moldova, urmand sa intre pe data de 16 august in concurs cu numarul 6, iar pe 17 august va intra a treia. Pe data de 18 august este programata marea finala.

Pana atunci, Oana Tabultoc are nevoie de VOTUL romanilor pentru PREMIUL PUBLICULUI ce va fi acrodat in marea finala. Toti cei care vor sa o voteze pe Oana o pot face intrand pe link-ul DE AICI - http://newwavejunior.eu/vote/?vpage=vote&id=14 - si sa-i acorde de la 1 vot si pana la 100 de voturi, fiecare vot fiind taxat cu 0,50 euro.

Plata se poate face cu orice card VISA sau MASTERCARD.



"Dragii mei prieteni, s-a dat startul VOTULUI pentru PREMIUL PUBLICULUI de la NEW WAVE Junior 2014! Rog pe cei din Rusia si din Moldova sa ma voteze trimitand sms cu codul NW114 la numerele de telefon 1880 (Rusia) si 3366 (Moldova). Si voi din Romania puteti vota cu ajutorul cardului. 1 vot costa 0,50 euro. Se pot da pana la 100 de voturi maximum. Click pe link pentru a ma putea vota! Va pup si astept cat mai multe voturi!", a scris Oana pe pagina ei de Facebook.

Oana are pana acum 24 de voturi. Concursul "New Wave Junior" va fi transmis in direct de postul Rusia 1.

Festivalul se va bucura de participarea unor numerosi artisti rusi, printre care compozitorul Igor Krutoy sau interpretul Philip Kirkorov, dar acolo va fi prezent si indragitul artist italian Alessandro Safina. Acesta din urma a cantat si anul trecut la "New Wave" (video mai jos)

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani: Doi consilieri au fost eliminați de pe listele partidului!

astăzi, 17:15

Cel puțin asta a decis și instanța de judecată prin Ordonanță Președințială. Concret, Matei Constantin și Hiliuță Mihai au fost radiați din calitatea de membru PNL de către Biroul Pol...

Revolver găsit de polițiștii de frontieră botoșăneni în bagajul unui ucrainean!

astăzi, 16:36

Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au depistat un cetăţean ucrainean care a încercat să introducă în țară un revolver, fără doc...

Caz revoltător: Un tânăr din Botoșani, cu arsuri grave, a fost refuzat de marile spitale din țară!

astăzi, 15:08

Tânărul a ajuns în stare critică după un accident casnic, în urma căruia a suferit arsuri pe 60% din suprafaţa corpului. În prezent, el este la Spitalul Județean de Urgen...