Botosanean trimis in judecata pentru inselaciune!

Un barbat in varsta de 40 de ani, din Bucecea, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani, sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune.

In urma cercetarilor efectuate, procurorii au concluzionat ca in perioada aprilie 2008-aprilie 2009, N.L. a achizitionat de la o societate agricola din Vaslui diverse cantitati de produse agricole, insa ulterior nu a mai achitat contravaloarea acestora.

Ba mai mult, pentru a fi credibil acesta le-a spus reprezentantilor firmei din Vaslui ca detine mai multe terenuri agricole, insa nimic din toate acestea nu era adevarat, iar firma al carui reprezentant era se afla in insolventa.

Barbatul a oferit si un avans celor din Vaslui, si a emis si un bilet la ordin, insa cand au vrut sa incaseze banii reprezentantii societatii din Vaslui au constatat ca acestia nu exista.

Prejudiciul creat in acest caz se ridica la 30.000 de lei.

Botosaneanul nu este la prima isprava de acest, el mai avand si in trecut zece condamnari tot pentru inselaciune si infractiuni pe legea contabilitatii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Legenda Cetății Neamțului” se joacă două zile pe scena Teatrului „Vasilache”! (foto)

astăzi, 17:50

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...

Sute de botoșăneni sancționați de polițiști week-end-ul trecut!

astăzi, 17:15

În week-end-ul care a trecut, polițiștii botoșăneni au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, intervenind la aproximativ 100 de evenimente, majoritatea sesizate pri...

La un pas de a provoca o tragedie,pericol oprit de un jandarm aflat în timpul liber!

astăzi, 16:18

Duminică seară,27 octombrie, în timp ce se deplasa dinspre orașul Săveni spre municipiul Botoșani, un subofițer jandarm aflat în  timpul liber a observat în trafic, î...